AMZS CVV na 15. študentski areni

Kdaj se spet vidimo?

Povezala nas je Študentska arena in morda ste preizkusili simulator prevračanja. To pa je le ena od stvari, s katerimi se spoznate pri naših programih varne vožnje na Vranskem.

Koga smo izžrebali, ste med nagrajenci?

Če še niste opravili dodatnega usposabljanja za voznike začetnike, je tu informacija za vas. Vaše vozniško dovoljenje, je izdano z omejenim trajanjem. Velja do dopolnjenega 21. leta starosti ali dve leti po prvi pridobitvi vozniškega dovoljenja. Na upravni enoti ga bodo podaljšali po opravljenem dodatnem usposabljanju. Do takrat ste v prometu Vozniki začetniki.

Ko se boste odločali zanj, ga opravite na našem poligonu na Vranskem. Sodi med najbolje opremljene v Evropi, naši inštruktorji so vrhunski in celodnevno urjenje vam bo minilo zelo hitro. Tečaje razpisujemo praktično vsak dan.

Preverite termine, povprašajte prijatelje, obiščite nas, pokličite ali pa nam pišite.

Upamo si trditi, da AMZS Center varne vožnje na Vranskem prinaša več, kot zahteva zakon.

Vsebino programa, ki je zakonsko predpisana, vam bodo podajali le najboljši strokovnjaki in z udeležbo boste s seboj odnesli izkušnjo, ki nosi bistveno več, kot je zahtevano. In to za zakonsko predpisano ceno, ki je enaka povsod.

Sodelovali boste z vrhunsko ekipo inštruktorjev, katerih glavna dejavnost je poučevanje varne vožnje.

Poligon izrednih razsežnosti je zgrajen po najzahtevnejših evropskih standardih.

Znanje, ki ga boste pridobili, lahko odloča o življenju. 

Preverite našo trditev.

Vabimo vas, da razpoložljive termine Programa dodatnega usposabljanja voznikov začetnikov ter druge novosti spremljate na naši spletni strani.

Za dodatne informacije in prijavo nas pokličite na brezplačno številko 080 26 36 ali nam pišite na cvv@amzs.si.

Oglasna sporočila