Termini programov varne vožnje v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem odpovedani

V AMZS v skrbi za zdravje naših članov, strank in tudi zaposlenih ter drugih naših sodelavcev pozorno spremljamo dogajanje v zvezi z epidemijo koronavirusa. Ker pristojne institucije ugotavljajo, da dosedanji ukrepi ne upočasnjujejo širjenja okužbe, smo se odločili, da v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem od vključno sobote, 14. marca 2020, pa vse do nadaljnjega odpovemo vse termine programov varne vožnje, tudi zakonsko predpisane, kot je npr. program dodatnega usposabljanja voznikov začetnikov. Samoizolacija je namreč edini učinkovit korak zajezitve epidemije, zato verjamemo, da bo zahtevno obdobje minilo hitreje, če bomo glede tega dosledni prav vsi.

Zagotavljamo vam, da bomo, ko bodo razmere v povezavi z novim koronavirusom dopuščale, razpisali dovolj terminov za opravljanje programov varne vožnje in da se boste imeli možnost prijaviti na tistega, ki bo za vas najbolj ustrezen.

Želite prejemati ažurne informacije o delovanju AMZS Centra varne Vožnje na Vranskem?

Privolim, da lahko Skupina AMZS zbira, shranjuje in uporablja (v nadaljevanju: obdeluje) moje osebne podatke.

Prikaži vse
Želim biti seznanjen s ponudbo

prek sporočil SMS/MMS, e-pošte, klasične pošte, klicev/videoklicev, multimedijskih platform, aplikacij, spletnih mest družbe in družbenih omrežij:

Pomagajte izboljšati storitve
<b>SEGMENTIRANO (NEPOSREDNO) TRŽENJE, VKLJUČNO Z OBLIKOVANJEM PROFILA</b>, ki ga izvaja Zavarovalnica za trženje <b>svojih produktov in storitev in za trženje produktov in storitev družb Skupine Triglav</b>.

Z vašo privolitvijo vam bomo lahko kot izbrana Zavarovalnica pripravili ponudbe, ki bodo prilagojene prav vašim potrebam, zahtevam in interesom. Na podlagi prepoznanih značajskih lastnosti, interesov, navad, potreb, zahtev in želja se bomo lahko posebej posvetili temu, da vam v največji možni meri ponudimo zgolj tisto, kar resnično potrebujete. Lahko vas bomo redno obveščali o vam prilagojenih ponudbah, storitvah in novostih družb Skupine Triglav, s sedežem v Republiki Sloveniji, ki se ukvarjajo z zavarovalniško dejavnostjo in/ali finančnimi storitvami (sem sodijo Zavarovalnica Triglav, d.d., Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, d.d., Triglav, pokojninska družba, d.d., Triglav Skladi, družba za upravljanje, d.o.o. – za popoln, ažuriran seznam družb prosimo obiščite spletno stran Skupine Triglav, www.triglav.eu). S tem privoljenjem se bomo lahko tudi skupaj dogovorili za obisk našega zastopnika, ki vam bo predstavil navedene ponudbe.

<b>POSREDOVANJE MOJIH PODATKOV DRUŽBAM V SKUPINI TRIGLAV</b> s sedežem v Republiki Sloveniji, ki opravljajo zavarovalniško dejavnost in/ali nudijo finančne storitve, <b>za namen obveščanja z meni prilagojenimi ponudbami</b>.

Z vašo privolitvijo bomo lahko vaše osebne podatke, vključno z že izoblikovanimi profili, posredovali tudi drugim družbam, ki so v Skupini Triglav in imajo sedež v Republiki Sloveniji ter se ukvarjajo z zavarovalniško dejavnostjo in/ali finančnimi storitvami (sem sodijo Zavarovalnica Triglav, d.d., Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, d.d., Triglav, pokojninska družba, d.d., Triglav Skladi, družba za upravljanje, d.o.o. – za popoln, ažuriran seznam družb prosimo obiščite spletno stran Skupine Triglav, www.triglav.eu), in tako bodo lahko tudi slednje oblikovale ter vas seznanjale s svojimi, vam prilagojenimi ponudbami.

Oglasna sporočila