Termini programov varne vožnje v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem odpovedani

V AMZS v skrbi za zdravje naših članov, strank in tudi zaposlenih ter drugih naših sodelavcev pozorno spremljamo dogajanje v zvezi z epidemijo koronavirusa. Ker pristojne institucije ugotavljajo, da dosedanji ukrepi ne upočasnjujejo širjenja okužbe, smo se odločili, da v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem od vključno sobote, 14. marca 2020, pa vse do nadaljnjega odpovemo vse termine programov varne vožnje, tudi zakonsko predpisane, kot je npr. program dodatnega usposabljanja voznikov začetnikov. Samoizolacija je namreč edini učinkovit korak zajezitve epidemije, zato verjamemo, da bo zahtevno obdobje minilo hitreje, če bomo glede tega dosledni prav vsi.

Zagotavljamo vam, da bomo, ko bodo razmere v povezavi z novim koronavirusom dopuščale, razpisali dovolj terminov za opravljanje programov varne vožnje in da se boste imeli možnost prijaviti na tistega, ki bo za vas najbolj ustrezen.

Želite prejemati ažurne informacije o delovanju AMZS Centra varne Vožnje na Vranskem?

Privolim, da lahko Skupina AMZS zbira, shranjuje in uporablja (v nadaljevanju: obdeluje) moje osebne podatke.

Prikaži vse
Želim biti seznanjen s ponudbo

prek sporočil SMS/MMS, e-pošte, klasične pošte, klicev/videoklicev, multimedijskih platform, aplikacij, spletnih mest družbe in družbenih omrežij:

Pomagajte izboljšati storitve

Oglasna sporočila