Škorja do petih novih točk

Mladi slovenski speedwayist Nick Škorja je na drugi finalni dirki letošnjega evropskega prvenstva mladih speedwayistov - do 21 let starosti osvojil 13. mesto s petimi točkami.


Na drugi izmed treh finalnih dirk letošnjega evropskega prvenstva mladih speedwayistov - do 21 let starosti, ki je bila minulo soboto na Poljskem v Lesznu, je slovenski predstavnik Nick Škorja, član AMTK Ljubljana, osvojil pet točk, kar mu je prineslo 13. mesto.

Premočno je na dirki zmagal Poljak Maksim Drabik, ki je osvojil vseh 21 možnih točk. Predstavnik AMZS Škorja, ki si je nastop v finalnih dirkah, tako kot drugi finalisti, zagotovil v kvalifikacijskih dirkah, pa se s svojimi vožnjami in uvrstitvami ni mogel vmešati v boj za nastop v polfinalu (za to je bilo potrebnih 8 točk). 

V skupnem seštevku vodi Drabik z 41 točkami pred rojakom Smektalo s 35 točkami. Nick Škorja je s petimi točkami iz Poljske in tremi s prve dirke, ki je bila v Latviji, z osmimi osvojenimi točkami na 14. mestu.

Ključne besede


Nick Škorjaspeedway

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji