Varno na cesti

Za vse člane AMZS do -30%

Naslednji termin še ni določen. Pokličite nas na 080 26 36 ali nam pišite na cvv@amzs.si

Število udeležencev je zaradi učinkovitosti programa omejeno od 3 do 5.

1. Izberite termin

Termin izberete v prijavnici v naslednjem koraku.

2. Cena programaPrijavite se

Program Varno na cesti se posveča odnosu motorista do uporabe motornega kolesa ter njegove udeležbe v različnih prometnih okoljih in v različnih vremenskih razmerah. Osvojeno znanje s tečaja na poligonu (veščin upravljanja, vodenja in obvladovanja motocikla ter drugih veščin varne vožnje) se tako prenese v vsakdanjo vožnjo in udeležbo v prometu. Pri tem se izpostavi obnašanje motorista glede na trenutne vozne in prometne situacije. Celoten program vpliva na še natančnejše razumevanje, kako doseči višjo stopnjo varnosti in lastnega vpliva na vse udeležence cestnega prometa.

Na voljo je v dveh izvedbah - za ljubiteljske in profesionalne voznike motornih koles. Vsaka izvedba se prilagodi potrebam udeležencev in njihovi uporabi motornega kolesa.

Med tečajem udeleženci prevozijo od 200 do 300 km. Na poligonu se preveri že osvojene veščine upravljanja motornega kolesa iz predhodnega tečaja, nato pa vožnjo nadaljujete v cestnem prometu, kjer pod budnim očesom inštruktorja spoznavate pravilen odziv na vsakdanje situacije v prometu.

Pogoj za udeležbo na programu Varno na cesti je predhodno opravljen Intenzivni tečaj

Trajanje: 1 dan

Partnerji tečajev za motoriste: 

 

Potrebujete več informacij?

Pokličite brezplačno telefonsko številko 080 26 36 ali nam pišite na cvv@amzs.si.

Kontakt

Oglasna sporočila