Valentinov program

Valentinovo v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem

Ljubezen v dvoje na štirih kolesih

Razpoložljiva termina: četrtek, 14. februar, in sobota, 16. februar.

Za valentinovo ljubljeni osebi podarite nekaj drugačnega! Vabimo vas v AMZS Center varne vožnje na Vranskem, kjer se boste v dvoje najprej preizkusili elemente varne vožnje na poligonu, nato pa boste večer nadaljevali ob romantični večerji v dvoje.

Vaj na poligonu se udeležujete z lastnim vozilom, lahko pa si ga izposodite tudi pri nas. Naši inštruktorji vas bodo vodili skozi različne vaje na poligonu, ob katerih vam zagotavljamo obilo smeha in akcije.

Cena za oba je samo 180 €! Vključuje varno vožnjo para na poligonu z lastnim vozilom in večerjo za dve osebi v Gostilni pri Mamici. Člani AMZS lahko uveljavljate običajne popuste.*

*Program ni enak zakonsko predpisanemu Programu dodatnega usposabljanja za voznika začetnika/varno vožnjo. 

4-urni program vsebuje tehnike in vsebine, ki se v vsakdanjem življenju pogosto pojavljajo, predvsem v težjih vremenskih pogojih (mokra, spolzka cesta, itd.) in stanjih, ki lahko močno vplivajo na vožnjo. Na cesti mora biti odločitev hitra in pravilna. Program je namenjen vsem voznicam in voznikom, tako tistim v zrelih letih kot mladim. Skupaj preživite 4 nepozabne ure, se še bolje spoznajte in naučite, kako pomagati, prispevati in koristiti vozniku med vožnjo.

Svetujemo vam, da se programa udeležita z vozilom, ki ga tudi sicer uporabljata, saj je v takem primeru vadba najbolj uspešna. Lahko pa sta z enim vozilom ter se za volanom menjata in opravita predvideno število ponovitev vsake vaje.

Program vsebuje:

  • kratko teoretično in praktično predstavitev fizikalnih lastnosti,
  • tehnično predstavitev ter preizkus delovanja različnih tehničnih varnostnih naprav v vožnji, in sicer v različnih voznih razmerah in pri vozilih različnih vrst (limuzine in SUV),
  • slalom z urjenjem pravilne tehnike drže in vrtenja volana,
  • prepoznavanje in trening pravilnih reakcij ob podkrmiljenju in prekrmiljenju vozila,
  • umikanje v nevarnosti in varnostna razdalja.

 

Za prijavo nas pokličite na brezplačno številko 080 26 36 ali nam pišite na cvv@amzs.si

Presenetite ljubljeno osebo in ji podarite nekaj drugačnega!

Partnerji programov: