Vabimo vas v AMZS Center varne vožnje na Vranskem, kjer boste v dvoje najprej preizkusili elemente varne vožnje na poligonu, nato pa boste večer nadaljevali ob romantični večerji v dvoje.

Prijava na tečaj

Valentinovo v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem

Ljubezen v dvoje na štirih kolesih

Razpoložljiva termina: petek, 14. februar (ob 15. uri), in sobota, 15. februar 2020 (ob 15. uri)

Za valentinovo ljubljeni osebi podarite nekaj drugačnega! Vabimo vas v AMZS Center varne vožnje na Vranskem, kjer boste v dvoje najprej preizkusili elemente varne vožnje na poligonu, nato pa boste večer nadaljevali ob romantični večerji v dvoje.

Vaj na poligonu se udeležujete z lastnim vozilom, lahko pa si ga izposodite tudi pri nas. Naši inštruktorji vas bodo vodili skozi različne vaje, ob katerih vam zagotavljamo obilo smeha in akcije.

 

Cena za oba je samo 180 €! Vključuje varno vožnjo para na poligonu z lastnim vozilom in večerjo za dve osebi v Gostilni Pri mamici. Člani AMZS lahko uveljavljate popuste do 30 %.*

*Program ni enak zakonsko predpisanemu Programu dodatnega usposabljanja za voznika začetnika/varno vožnjo. 

Prijava na tečaj

4-urni program vsebuje tehnike in vsebine, ki se v vsakdanjem življenju pogosto pojavljajo, predvsem v težjih vremenskih pogojih (mokra, spolzka cesta ipd.) in stanjih, ki lahko močno vplivajo na vožnjo. Na cesti mora biti odločitev hitra in pravilna. Program je namenjen vsem voznicam in voznikom, tako tistim v zrelih letih kot mladim. Skupaj preživite 4 nepozabne ure, se še bolje spoznate in naučite, kako pomagati, prispevati in koristiti vozniku med vožnjo.

Svetujemo vam, da se programa udeležita z vozilom, ki ga tudi sicer uporabljata, saj je v takem primeru trening najbolj uspešen. Lahko pa sta z enim vozilom ter se za volanom menjata in opravita predvideno število ponovitev vsake vaje.

Program vsebuje:

  • kratko teoretično in praktično predstavitev fizikalnih lastnosti,
  • tehnično predstavitev ter preizkus delovanja različnih tehničnih varnostnih naprav v vožnji, in sicer v različnih voznih razmerah in pri vozilih različnih vrst (limuzine in cestnega terenca),
  • slalom z urjenjem pravilne tehnike drže in vrtenja volana,
  • prepoznavanje in trening pravilnih reakcij ob podkrmiljenju in prekrmiljenju vozila,
  • umikanje v nevarnosti in varnostna razdalja.

 

 

Izbris kazenskih točk

Ste si z neprevidno vožnjo nabrali nekaj kazenskih točk? Z našo pomočjo jih lahko izbrišete.

Prijava na prost termin

Za prijavo nas pokličite na brezplačno številko 080 26 36 ali nam pišite na cvv@amzs.si

Presenetite ljubljeno osebo in ji podarite nekaj drugačnega!

Partnerji programov:
Nokian Tyres - partner programov varne vožnje

                     

Oglasna sporočila