Bencinsko doživetje

Nepozabni dogodek z elementi team-buildinga in varne vožnje

 Želite v vašem podjetju OKREPITI TIMSKI DUH??
Bi vašim zaposlenim ponudili ZABAVNO S KORISTNIM?
Iščete butično storitev PO SVOJI MERI?
Želite brezskrbno ORGANIZACIJO IN IZVEDBO?
Prisegate na način "ALL INCLUSIVE"?

Potem smo PRAVI NASLOV ZA VAS!

Pridite v AMZS Center varne vožnje in se prepričajte v pestrost naše ponudbe. 

V AMZS Centru varne vožnje vam nudimo možnost nepozabnega dogodka z elementi teambuilding-a in varne vožnje. Vsebina programa se ne povezuje s tečaji, ampak program združuje zabavno s koristnim in je razdeljen na 4 različne sklope.

Osnovna izvedba zajema zanašanje vozila, vožnja skozi drseči zavoj, reševanje in prevrnjenega vozila in tekmovanje v avtomobilskem nogometu. Lahko pa sestavite tudi bencinsko doživetje po svoji meri. Katere vaje so na voljo, si lahko preberete v nadaljevanju.

Udeleženci se med bencinskim doživetjem preizkusijo v najtežjih in nepredvidljivih pogojih, s katerimi se lahko srečamo v vsakodnevnem življenju. Vozniki bodo spoznali kakšne so njihove reakcije v takih pogojih in kako se vozilo odziva na reakcije voznika. Izzivov za odkrivanje novih užitkov v vožnji pri nas zlepa ne zmanjka, pa naj gre za vožnjo po asfaltu ali po zahtevnem in neutrjenem terenu.

S strokovnostjo inštruktorjev ter razvojem novih programov našim udeležencem zagotavljamo najboljše vsebine in se tako trudimo, da bi jim omogočili čim večjo varnost v cestnem prometu.

Program se izvede z vozili, ki jih priskrbi AMZS Center varne vožnje.

Termin: po dogovoru.

Cena udeležbe: pošljite nam povpraševanje na cvv@amzs.si ali nas pokličite na 080 26 36 in pripravili vam bomo ponudbo.  

 ZASNEŽENI OVINKI

Pomerite se v spretnostni vožnji v spremenljivih voznih razmerah. Označeno pot morate prevoziti čim bolj natančno in v čim krajšem času.

AVTOMOBILSKI NOGOMET

Na zabavni in tekmovalni točki se preizkusite v zabijanju gola z žogo, ki je nameščena na sprednjem delu vozila. Stestirajte vašo strpnost in natančnost. Najboljši prejmete priznanja! 

SIMULATOR

Preverite vaš reakcijski čas, če vas na cesti preseneti ovira. Prepričali se boste, kaj vse podaljša reakcijski čas in kako se temu izogniti. 

EKIPNI DUH

Posebej prilagojeno vozilo zahteva, da ste med vožnjo prava ekipa. En član ekipe vrti volan in prestavlja, drugi dodaja plin, tretji uporablja sklopko in četrti zavira.

Le pravi ekipni duh vas bo pripeljal do cilja!

YUGO NOSTALGIJA

Vozila so se v zadnjih desetletjih močno spremenila. Ste se jim prilagodili? Preizkusite se v vožnji skozi ovinke in primerjajte našega nostalgičnega Yuga z vozilom polnim najnovejše elektronike in ugotovite, kateri volan se bolje vrti. 

NAROBE SVET

S pomočjo simulatorja prevračanja se seznanite s težavnostjo izhoda iz vozila, ko je ta prevrnjen na streho. Spoznajte pravi razlog za pravilno pripenjanje z varnostnim pasom.

ZANAŠANJE

Veste, kako je potrebno pravilno reagirati, ko pride do zdrsa zadka vozila? Ko boste z vozilom zapeljali na hidravlično ploščo, se bo zgodilo prav to in na varen način boste spoznali, kaj morate storiti, če se vam to zgodi na cesti.

BLATO

Še niste preizkusili vožnje s terenskim vozilom? Verjemite, zna biti zelo zabavno. Da pa se boste znali izvleči tudi iz največjega blata, bo poskrbel izkušen inštruktor terenske vožnje.

DRIFTANJE ZA VSAKOGAR

Med prvimi v Sloveniji preizkusite poseben sistem, ki omogoča driftanje za vsakogar. Zabava zagotovljena!