Bencinsko doživetje

Nepozabno doživetje na Vranskem

  • Želite v vašem podjetju OKREPITI TIMSKI DUH?
  • Bi vašim zaposlenim ponudili ZABAVO NA POUČEN NAČIN?
  • Iščete butično storitev PO VAŠI MERI?
  • Želite brezskrbno ORGANIZACIJO IN VRHUNSKO IZVEDBO?
  • Prisegate na "ALL INCLUSIVE"?

Potem smo PRAVI NASLOV ZA VAS!

Pridite v AMZS Center varne vožnje in se prepričajte o pestrosti naše ponudbe. 

Podajte se na avanturo! Spoznajte sodelavce v drugačnem okolju, ob nepozabnem doživetju s prepletanjem teambuilding-a in zabavnih elementov varne vožnje. Vsebina programa ne povzema tečajev, pa vendar spretno združuje zabavo, timsko delo, tekmovalnost med udeleženci ter več kot le pomembne izkušnje s ceste.

Osnovna izvedba zajema tekmovanje v spretnostni vožnji avtomobilskega nogometa, vožnjo skozi drseči ovinek, zanašanje zadka vozila in reševanje iz prevrnjenega vozila, s preizkusom motoričnih sposobnosti ob nadetju posebnih očal, ki simulirajo opitost.

Ker je zadovoljstvo strank naša prioriteta, ponujamo tudi možnost kreiranja bencinskega doživetja po vaših željah. O dodatnih možnostih vsebine vašega bencinskega doživetja se prepričajte spodaj.

Udeleženci se med bencinskim doživetjem preizkusijo v najtežjih, na cesti nepredvidljivih pogojih. V povsem varnem okolju spoznajo lastne reakcije ter obnašanje vozila ob izrednih situacijah. Priložnosti za odkrivanje novih užitkov v vožnji pri nas zlepa ne zmanjka, pa naj gre za vožnjo po pregretem asfaltu ali zahtevnem in neutrjenem brezpotju.

Program se v celoti izvaja z vozili, ki jih priskrbi AMZS Center varne vožnje.

Termin: po dogovoru.

Cena udeležbe: pošljite nam povpraševanje na cvv@amzs.si ali pokličite na 080 26 36 in pripravili vam bomo ponudbo.  

 ZASNEŽENI OVINKI

Pomerite se v spretnosti vožnje skozi spolzek ovinek. Obvladajte vozilo na meji zdrsa ter natančno in v čim krajšem času prevozite celotni zavoj.

 

 

 

AVTO ''FUZBAL''

Na zabavni in tekmovalni točki se pomerite v hitrostni preizkušnji in slavnostnem zabijanju gola z žogo, nameščeno na pokrovu motorja vozila. Stestirajte vašo strpnost, natančnost in koordinacijo s sopotnikom, ki po vaših navodilih skrbi za hitrost vozila. Najboljši prejmete priznanja! 

DIRKA

Pomerite se v vožnji sodobnega simulatorja, ob vožnji športnega avtomobila, osvojite najhitrejši čas in premagajte kolege. Dirka, ki odpušča napake, nudi obilo smeha in pristno tekmovalnost med kolegi kolektiva.     

OFF THE LIMITS

Posebej prilagojeno vozilo zahteva, da ste med vožnjo povsem usklajeni in složni. Prvi član ekipe vrti volan in prestavlja, drugi dodaja plin, tretji upravlja s sklopko in četrti zavira.

Le dobra komunikacija in vrhunska ekipa premaga vse prepreke brez zapletov! 

YUGO NOSTALGIJA

Vozila so se v zadnjih desetletjih močno spremenila. Vsem spremembam sploh še uspemo slediti? Bodite vi tisti, ki ocenite napredek in primerjajte legendarnega Yuga s sodobnim vozilom polnim elektronike in presodite, kateri volan se bolje vrti. 

NAROBE SVET

Še vedno dvomite o nujnosti pripenjanja v avtomobilih? Na lastni koži izkusite moč varnostnega pasu. S simulatorjem prevračanja se seznanite tudi z ukrepi reševanja iz prevrnjenega vozila. Spoznajte se s pravilnim načinom pripenjanja varnostnega pasu.

ZANAŠANJE ZADKA VOZILA

Zdrs zadka je lahko v nadzorovanih okoliščinah sila zabaven vozniški manever. Stestirajte lastne teorije o hitri stabilizaciji ali se prepustite neskončnemu drsenju vozila. 

BLATO

Še niste preizkusili vožnje po brezpotju? Verjemite, zna biti zelo zabavno. Da pa se boste znali izvleči tudi iz največjega blata, bo poskrbel izkušen inštruktor terenske vožnje.

DRIFT KING

Obvladajte vozilo v zdrsu in zapeljite v zavoj kot vrhunski volanski mojster. Kdo bo drsel najdlje, kdo bo obvladal in nadziral linijo drsenja, kdo ohranil oblast nad surovo močjo športnega malčka? Polna mera adrenalina in zabave zagotovljena!

Oglasna sporočila