Voznik začetnik

Vozniki začetniki na VranskemZ opravljeno šolo vožnje si pridobil vozniški izpit in postal voznik začetnik

Čestitamo! Zdaj pa se pripravi na vožnjo svojega življenja.

Tvoj naslednji korak, ki ga moraš storiti za podaljšanje vozniškega dovoljenja v naslednjih dveh (oz. treh) letih, je opravljen program dodatnega usposabljanja voznikov začetnikov. Ta ni enak navadnemu tečaju varne vožnje, temveč je prilagojen novim voznikom in namenjen spoznavanju kritičnih situacij v nadzorovanem in varnem okolju, kjer se lahko naučiš pravilnih odzivov in ukrepov, še preden boš s tem soočen v vsakdanjem prometu.

Izberi termin in se prijavi

Tečaj Termin
VOZNIK ZAČETNIK Prijavite se

Prijaviš se lahko tudi na VOZNIK ZAČETNIK + DELAVNICA TRIGLAV MLADI

Več informacij o dodatnem usposabljanju za motoriste začetnike je na tem naslovu: VOZNIK ZAČETNIK - MOTORIST

Tečaj Termin
VOZNIK ZAČETNIK + DELAVNICA TRIGLAV MLADI Prijavite se

Več o delavnici Triglav Mladi >>> 

Triglav voznik začetnik 

Na usposabljanje moraš poleg veljavnega vozniškega izpita prinesti tudi karton voznika začetnika. Prejel si ga ob prevzemu vozniškega dovoljenja. Če si ga slučajno založil, si ga lahko natisneš na spodnji povezavi.

 Karton voznika začetnika 

Vozniku začetniku se vozniško dovoljenje izda z veljavnostjo do dopolnjenega 21. leta starosti oziroma za dve leti po prvi pridobitvi vozniškega dovoljenja. Vozniško dovoljenje se vozniku začetniku podaljša, ko opravi program dodatnega usposabljanja voznikov začetnikov in predloži potrdilo o opravljenem dodatnem usposabljanju. Z udeležbo na programu dodatnega usposabljanja lahko voznik začetnik prične, ko od pridobitve dovoljenja mine najmanj šest mesecev. 

Partnerji tečajev za avtombiliste: 

      

 

Še niste član?

Postanite član AMZS in si zagotovite poti brez skrbi.

Prijava