Kartica Diners Club AMZS

S 1. januarjem 2024 se zaključuje sodelovanje AMZS z Diners Clubom na segmentu partnerske plačilne kartice Diners Club AMZS

Če želite, lahko plačilno kartico Diners Club AMZS še naprej uporabljate kot plačilno sredstvo (pogoj je plačilo članarine Diners Clubu), po preteku veljavnosti obstoječe kartice pa vam bo Diners Club brezplačno izdal Diners Club Klasično kartico.

Če storitve Diners Cluba oziroma njihove plačilne kartice po 1. januarju 2024 ne želite (več) uporabljati, pa morate Diners Clubu najkasneje do 29. februarja 2024 sporočiti, da odstopate od pogodbe za uporabo plačilne kartice Diners Club.

Za več informacij glede uporabe kartice oziroma odstopa od pogodbe so vam pri Diners Clubu na voljo na telefonski številki 01 5617 800 ali po e-pošti na naslovu info@erstecard.si.

 

AMZS aplikacija z vami vedno in povsod

Prekinitev sodelovanja z Diners Clubom ne vpliva na druge vaše pravice in ugodnosti iz AMZS članstva, ki vam jih zagotavlja Avto-moto zveza Slovenije v AMZS centrih ter v sodelovanju z drugimi partnerji v Sloveniji in tujini. Kot identifikacijski dokument lahko pri tem še naprej uporabljate plačilno kartico Diners Club AMZS, še bolj priročno pa je za ta namen uporabljati AMZS aplikacijo, saj imate na ta način svojo AMZS člansko kartico ter pregled vseh prednosti in ugodnosti vselej pri roki. 

Za vaša vprašanja pa smo vam na voljo po telefonu na številkah 01 5305 244 in 01 5305 220 ali po e-pošti na naslov clanstvo@amzs.si.

Obiščite AMZS center v vaši bližini

Oglasna sporočila