Dopolnilno predavanje za A kategorijo

Dopolnilno predavanje (poleg tečaja CPP) se izvaja za kandidate za A kategorijo na naslovu AMZS d.d. PE Šola vožnje, Dunajska 128, 1000 Ljubljana. Predavanje skupno obsega 8 šolskih ur in se izvede v dveh zaporednih dneh.

Razpisani termini

Obvestilo

Za ta dogodek ni razpisanega termina.

Podatki za prijavo

Vaše osebne podatke bo AMZS d. d. uporabil za namen izvajanja tečaja CPP. Če nam svojih osebnih podatkov ne boste želeli posredovati, se ne boste mogli prijaviti na tečaj CPP. Vaše osebne podatke bomo v skladu z vašo privolitvijo obdelovali tudi za namen pošiljanja obvestil, ponudb, anket in e-novic. Če se odločite za prilagojene novice, bomo vaše podatke, ki jih pridobimo med našim sodelovanjem, uporabili za namen neposrednega trženja na podlagi profiliranja. Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da na elektronski naslov dpo@amzs.si pošljete ključno besedo "odjava". Vaše osebne podatke bomo za namen izvajanja tečaja hranili še pet let od zaključka dogodka oziroma poravnave vseh obveznosti, za namen obvestil, ponudb in anket pa do vašega preklica. Več o politiki zasebnosti

Privolim, da lahko Skupina AMZS zbira, shranjuje in uporablja (v nadaljevanju: obdeluje) moje osebne podatke.

Prikaži vse
Želim biti seznanjen s ponudbo

prek sporočil SMS/MMS, e-pošte, klasične pošte, klicev/videoklicev, multimedijskih platform, aplikacij, spletnih mest družbe in družbenih omrežij:

Pomagajte izboljšati storitve

Oglasna sporočila