AMZS račun pri N Banki d.d.

Partnerski transakcijski računi za člane AMZS pri N Banki d.d.

AMZS partnerski račun vam poleg brezplačnega osnovnega članstva AMZS, ki ga v vašem imenu plača N Banka d.d., nudi ugoden paket bančnih storitev.

Gre za transakcijski račun za fizične osebe, ki poleg ugodnih bančnih storitev zajema tudi članstvo pri AMZS. Vsem strankam, ki bodo pri N Banki d.d. odprli partnerski transakcijski račun AMZS, bo banka v njihovem imenu plačala letno članarino za osnovno članstvo v AMZS (velja tudi za družinsko članstvo in članstvo za invalide) v višini 40 EUR.

V primeru, da se stranka odloči za drugačno obliko članstva, banka poravna znesek v enaki protivrednosti, razliko do višjega članstva pa doplača stranka – v primeru članstva Plus to pomeni 29 EUR, v primeru članstva Premium pa 59 EUR.

Izbirate lahko med dvema vrstama AMZS transakcijskih računov, in sicer: osnovnim računom AMZS Optimal in transakcijskim računom za zahtevnejše stranke AMZS Exclusive.

  1. AMZS Optimal vključuje vodenje računa, debetno kartico Mastercard, članarino za kartico Ide@l MasterCard Standard z odloženim plačilom, odobritev izrednega limita v višini do 1.000 €, zavarovanje izrednega limita, domsko in primerjalno asistenco.
  2. AMZS Exclusive vključuje vodenje računa, debetno kartico Mastercard, članarino za kartico Ide@l MasterCard World z odloženim plačilom, odobritev izrednega limita v višini do 2.000 €, zavarovanje izrednega limita, domsko in primerjalno asistenco.

Oglasna sporočila