Kirurški posegi za dizelske motorje: obnova namesto menjave

Novice

V Novi Gorici je pod okriljem AMZS zaživel specialistični dizel servis, kjer poteka obnova dizelskih visokotlačnih sistemov po najsodobnejših metodah dela. Ker je menjava vitalnih delov sistema zelo drag postopek, je za voznike precej cenejša obnova delov po tovarniško predvidenih postopkih in z možnostjo garancije. Popravilo delov je tudi prijaznejše do okolja.


Danes je skoraj polovica motorjev v osebnih vozilih dizelskih in prav sodobni dizelski motor sodi med najčistejše motorje z notranjim zgorevanjem. Dosega tudi najboljši izkoristek in v okolje ne spušča več škodljivih trdih delcev. Zelo pomembno vlogo pri zniževanju izpustov imajo sodobne črpalke za gorivo. Te gorivo učinkovito pretakajo skozi zelo natančne vbrizgalne šobe. In prav ta dva elementa se sčasoma najbolj obrabita.

Le brezhiben dizelski agregat je okoljsko sprejemljiv in učinkovit pogonski sklop. Številni lastniki vozil z dizelskim motorjem pa se srečujejo z izzivom okvare vitalnih delov dovoda goriva. Njihova menjava je zelo drag postopek, ki je ob tem še zelo obremenjujoč za okolje. V AMZS smo se zato odločili za voznikovi denarnici in okolju precej bolj prijazno rešitev – obnovo delov po tovarniško predvidenih postopkih in z možnostjo garancije,

pove Jurij Kočar, vodja AMZS servisa.

AMZS dizel servis je sodobno zasnovan namenski center, ki omogoča testiranje in popravilo visokotlačnih sklopov s pomočjo originalne in certificirane opreme. Z izjemno natančnimi stroji in postopki AMZS v sodelovanju s skupino Automodern, ki ima na tem področju 15 let bogatih izkušenj, omogoča storitev, ki je primerljiva z nakupom novih delov. Za vse obnove je hkrati omogočena tudi garancija in sledljivost. Te storitve AMZS sicer izvaja v svojem servisnem centru v Novi Gorici, na voljo pa so voznikom po vsej državi:

Če mehanik v katerem koli AMZS servisnem centru v Sloveniji diagnosticira težavo, ki jo lahko odpravimo v dizel servisu v Novi Gorici, poskrbimo za vso logistiko, ki je potrebna, da ta del popravimo oziroma obnovimo v specializiranem dizel servisu, voznik pa s tem nima nobenih dodatnih stroškov ali poti«,

pojasni Kočar.

AMZS popravila v novogoriški servisni delavnici izvaja za vse vrste vbrizgalnih sistemov – od tistih, ki so vgrajeni v osebna vozila, do tistih v tovornih vozilih, avtobusih, kmetijski mehanizaciji, gradbeni mehanizaciji ter celo v plovilih in letalih, in sicer za znamke VDO, Bosch, Denso, Delphi Technologies, Stanadyne in druge.

#amzsClanstvo
Člani AMZS lahko pri storitvah dizel servisa izkoristijo 10-odstotni popust na ceno storitve.

Ključne besede


Jurij KočarAMZS servisstoritevdiesel servisdiesel

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

30

Priljubljenost članka

30

Shrani

Delite s prijatelji