Rezervacija hotela - HRS

Preprost način rezervacije hotelske sobe

AMZS v sodelovanju s HRS - Hotel Reservation Service omogoča vsem uporabnikom naše spletne strani, da si na spodnji povezavi hitro in enostavno rezervirate prenočišče v hotelih po Evropi. Trenutno je v bazi več kot 250.000 hotelov po celem svetu, od tega je več kot 120 hotelov v Sloveniji, ki v sodelovanju s HRS ponujajo najboljše cene nočitev in najlažjo rezervacijo. Sistem omogoča rezervacijo brez uporabe kreditne kartice, s takojšnjim prejemom potrdila o rezervaciji sobe. Sistem HRS omogoča, da gostje hotel, v katerem so prenočili, kasneje tudi ocenijo. Tako si lahko trenutno ogledate skupno več kot 2.000.000 ocen hotelov, ki vam omogočajo lažjo izbiro hotela.

Rezervacijski sistem HRS je prejemnik številnih nagrad kot najboljši internetni rezervacijski sistem, na testu osmih rezervacijskih portalov pa je prejel laskavi naziv »prvi naslov za iskanje hotelov«. Ob rezervaciji hotela preko tega spletnega portala ne potrebujete kreditne kartice, saj boste nočitev plačali šele direktno v hotelu. Vse sobe, ki se vam ob iskanju nočitve izpišejo, so tudi resnično na razpolago, cena nočitve pa bo ob kasnejšem plačilu enaka kot ob rezervaciji na spletnem portalu. Pri rezervaciji hotela preko sistema HRS lahko nočitev odpoveste brezplačno do dneva prihoda do 18:00 ure.

Obiščite spodnjo povezavo in se prepričajte:

Iskalnik je v slovenskem jeziku, uporaba pa je dokaj preprosta. Najprej izberete kraj, kamor potujete, nato pa še oddaljenost hotela od središča tega kraja, ki je za vas še sprejemljiva. Določite lahko tudi najvišjo ceno sobe na nočitev!

 

Vam je pripravljena vsebina pomagala?

Imate še dodatna vprašanja, pripombe, komentarje? Pišite nam in pomagali vam bomo.

Pišite nam

Oglasna sporočila