Odprta nova poslovna enota v Novi Gorici

Novice

Danes smo odprli novo poslovno enoto v Novi Gorici. S tem uresničujemo več kot 20-letna prizadevanja po izgradnji enote AMZS s celovito ponudbo, ki bo poskrbela za varno mobilnost vseh udeležencev v cestnem prometu, na enem mestu.

V novi enoti bodo vozniki lahko poleg servisnih storitev opravljali tudi tehnične preglede, registracije, vulkanizerske storitve in homologacijo.
V novi enoti bodo vozniki lahko poleg servisnih storitev opravljali tudi tehnične preglede, registracije, vulkanizerske storitve in homologacijo.

Danes smo odprli novo poslovno enoto v Novi Gorici. S tem uresničujemo več kot 20-letna prizadevanja po izgradnji enote AMZS s celovito ponudbo, ki bo poskrbela za varno mobilnost vseh udeležencev v cestnem prometu, na enem mestu.

Z novo poslovno enoto na naslovu Polje 3, Šempeter pri Gorici, smo nadomestili dosedanjo enoto AMZS v Solkanu, ki je imela le servisno delavnico ter opravljala pomoč na cesti in vleko vozil. V novi enoti bodo vozniki lahko poleg teh storitev opravili tudi tehnične preglede, registracije, vulkanizerske storitve, homologacije, sklenili ali podaljšali članstvo v AMZS, podaljšali veljavnosti prometnega dovoljenja, opravili test geometrije podvozja in sklenili zavarovanja. V novi poslovni enoti AMZS Nova Gorica je zaposlenih enajst ljudi, od teh smo jih šest zaposlili na novo.

"Otvoritev poslovne enote in širitev mreže tehničnih pregledov ter servisov vozil je za Avto-moto zvezo Slovenije in njena društva pomemben dogodek, ki bo omogočal tako članom AMZS kot tudi drugim voznikom opravljanje kakovostnih storitev za varno mobilnost na enem mestu. Vabim vas, da se pridružite 70.000 zadovoljnim članom AMZS. Morda vas bo prepričalo to, da svojim članom omogočamo vleko vozila domov ali na izbran servis za neomejene kilometre, kar velja tudi, če se vam na cesti zgodi kaj v tujih krajih, ki so do 25 km oddaljeni od slovenske meje," vabi Anton Breznik, predsednik Avto-moto zveze Slovenije.

Na območju Gorice, Vipavske doline in severne Primorske delujejo avto-moto društva Gorica, Tolmin, Divača in Ajdovščina, s skupaj 2700 člani AMZS. Med njimi je največje AMD Gorica, ki bo prihodnje leto praznovalo 70- letnico ustanovitve. Društvo vodi eno najstarejših šol vožnje v Sloveniji, ki je do vozniškega izpita pripeljala več kot 70.000 voznikov motornih vozil. S svojim delovanjem je društvo pomembno vplivalo na razvoj cestno prometne preventive in avto-moto športa na tem območju. Bili so eno prvih društev, ki je organiziralo mednarodne cestno hitrostne dirke, ki so v šestdesetih letih potekale po mestnih ulicah Nove Gorice in bile množično obiskane. Kasneje, ko so se tekmovanja preselila na zaprta dirkališča, pa so se preusmerili v organiziranje tekmovanj v kartingu in motokrosu ter gorskih hitrostnih dirk in športno-družabnih srečanj ter izvajanje prometno preventivnih akcij. Goriške osnovne šole vsako leto sodelujejo na izbirnem tekmovanju za udeležbo na evropskem prometno izobraževalnem tekmovanju ETEC ter organizacijo Družinske ure AMZS, prometno izobraževalnega dogodka, namenjenega vsem družinskih članom.

Na sliki zgoraj, od leve proti desni: Jožef Zimšek, predsednik AMD Šlander Celje in član nadzornega sveta AMZS, d.d., Marko Česnik, vodja AMZS regije Primorska, Robert Štaba, generalni sekretar AMZS, Lucija Živa Sajevec, direktorica AMZS, d. d., Anton Breznik, predsednik AMZS, Jože Režonja, podpredsednik AMZS, Rado Stojanović, AMTK Ljubljana, član nadzornega sveta AMZS, d. d.

Na sliki zgoraj: nova poslovna enota AMZS Nova Gorica

Foto: Urban Urbanc/Sportida.com

Ključne besede


AMZSamzs

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

1

Priljubljenost članka

1

Shrani

Delite s prijatelji