Poligon CVV postal nogometno igrišče

Novice

Obiskali so nas nogometaši iz Celja in bili deležni »team buildinga«, ki jih je pripravil na oster sobotni štajerski derbi.

Nogometaši so se preizkusili v igranju avtomobilističnega nogometa.
Nogometaši so se preizkusili v igranju avtomobilističnega nogometa.

AMZS Center varne vožnje na Vranskem so danes obiskali nogometaši iz Celja. Obisk so izkoristili za izvedbo novinarske konference pred začetkom nadaljevanja nogometne sezone v Prvi ligi Telekom Slovenije, s strani ekipe AMZS Centra varne vožnje pa so bili deležni »team buildinga«, ki jih je pripravil na oster sobotni štajerski derbi.

Nogometaši so se preizkusili v igranju avtomobilističnega nogometa, kjer so morali zadeti gol iz vozečega vozila. Da pa je bila vaja še malo težja, so morali zadeti z bokom vozila. Pri drugi vaji so morali biti natančni in nogometno žogo peljati na sprednjem pokrovu vozila, odpeljati slalom med stožci, na koncu pa zadeti gol. Dokazali so, da jim gre igranje nogometa dobro od rok tudi z vozili. Inštruktor varne vožnje Vojko Safran je najbolj spretnim nogometašem podelil medalje, ki jih bodo spominjale na današnji dogodek.

Dogodek je odlično uspel in bil za igralce zelo sproščujoč. To smo še posebej potrebovali pred sobotnim štajerskim derbijem. Takšen poligon sem obiskal prvič, saj mi takrat, ko sem opravil vozniški izpit, še ni bilo treba zakonsko opravljati Programa dodatnega usposabljanja za voznika začetnika. Se pa bom z veseljem udeležil kakšnega drugega tečaja.

je povedal kapetan moštva NK Celje Blaž Vrhovec. Dodal je, da je lažje zadevati zadetke na zelenici, z avtomobili bi potrebovali še več vaje. Veščine, ki se jih naučiš na poligonu varne vožnje, bodo zagotovo priporočali svojim prijateljem in mlajšim nogometašem, ki so jim v marsičem vzor.

 

 

 

 

Ključne besede


športnikifair play

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji