Pred odhodom v Maroko še na tečaj na AMZS

Novice

Tudi po več kot 300 tisoč prevoženih kilometrih, se lahko na tečaju naučite kaj novega

Zvone Šeruga se je pred odhodom v Maroko udeležil še tečaja varne vožnje za motoriste
Zvone Šeruga se je pred odhodom v Maroko udeležil še tečaja varne vožnje za motoriste

V AMZS Center varne vožnje na Vranskem je svojega jeklenega konjička pripeljal svetovni popotnik na motorju Zvone Šeruga. Ker na cesti preživi veliko svojega časa, mu je prometna varnost še kako pomembna. Danes je svoje bogate izkušnje še dodatno izpopolnil na Intenzivnem tečaju varne vožnje za motor.

Zvone Šeruga je dobil v AMZS Centru varne vožnje vse informacije – da se lahko kljub ogromnemu številu prevoženih kilometrov po svetu še vedno da naučiti kaj novega. In da mu bo AMZS članstvo PLUS, ki ga ima sklenjenega, veljalo tudi na jesenskem potovanju, ko se bo odpeljal v Maroko. Med tečajem smo ga zmotili ob poligonu in v spodnji izjavi si lahko pogledate, kako nasmejan je bil na Vranskem.

Nikoli ne veste, kdo vse bo z vami na tečaju varne vožnje. Še posebej na motorističnih tečajih se na kupu dobijo motoristi, ki imajo za sabo avanturistične poti, na katere se želite podati tudi vi. Med sabo izmenjajo veliko število izkušenj in ravno to je dodatna vrednost tečajev, ki potekajo v skupinah do 8 udeležencev. Pridružite se jim in se prijavite na tečaje varne vožnje za motor. Pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 26 36.

 

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

1

Priljubljenost članka

1

Shrani

Delite s prijatelji