Izbirno tekmovanje mehanikov

Novice

Letos septembra se bo v Šibeniku ponovno odvijalo tekmovanje »FIA Road Patrol Training for Excellence 2016«. Kot vsako leto je cilj tekmovanja usposabljanje za odličnost izvajalcev pomoči na cesti iz različnih klubov, z namenom izboljševanja veščin pri zagotavljanju pomoči na cesti. Gre za izboljševanje teoretičnega in praktičnega znanja o pomoči na cesti, torej pri prepoznavanju in reševanju tehničnih napak.


Na tekmovanju bo ponovno sodelovala tudi ekipa AMZS, ki smo jo izbrali na internem tekmovanju, v Centru varne vožnje na Vranskem. Dvanajst mehanikov za pomoč na cesti iz različnih AMZS poslovnih enot se je potegovalo za mesto v štiričlanski ekipi (3 mehaniki + inštruktor), ki bo letos na mednarodnem tekmovanju v Šibeniku zastopala barve AMZS. Preizkusili so se v teoretičnem delu ter dveh praktičnih nalogah, pomembno vlogo pa je imel tudi odnos do stranke. Ekipo je na tekmovalni dan pospremil tudi nadzorni svet AMZS d. d., ki se je istega dne sestal na redni seji.

Po tesnem izidu so bili najboljši Mihael Jamnik in Jasmin Kajtazović iz PE Ljubljana ter Franc Žerovnik iz PE Kranj. Inštruktorsko krmilo pa bo prevzel Jurij Kočar. Iskrene čestitke vsem!

 

Ključne besede


FIARoad Patrolmen Training for Excellence

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

2

Priljubljenost članka

2

Shrani

Delite s prijatelji