Na cesti vam pomagamo tudi z električnim kolesom

Novice

Na kolesarskem maratonu Franja BTC City 2016 bomo predstavili našo novo pridobitev.V AMZS v duhu sodobnega poslovanja uvajamo novo storitev, pomoč na cesti s kolesom, s katero bomo lahko še hitreje pomagali našim članom v težavah. Pomoč, ki jo bodo usposobljeni mehaniki nudili s kolesom, je okolju prijazna in moderna ter omogoča hiter odziv v urbanih središčih. S kolesom bo lahko naš mehanik preprosto dostopal do težje dosegljivih lokacij, kot so garažne hiše in parkirišča. Zaenkrat testno uvajamo pomoč z gorskim električnim kolesom, ki bo članom AMZS na voljo v Ljubljani.

S pomočjo na kolesu, ki jo bomo prvič predstavili na kolesarskem maratonu Franja BTC City 2016, bomo lahko članom AMZS pomagali pri pogostih zadregah, ki se zgodijo na poti. Izvedli bomo lahko diagnosticiranje napake, pomagali pri zagonu motorja v primeru slabega akumulatorja, poskrbeli za dostavo goriva, če ga članu zmanjka, zakrpali pnevmatiko ali zamenjali kolo. Na sami lokaciji bomo torej lahko kot pravi prijatelj odpravili marsikatero nevšečnost. Prav tako pa boste lahko tudi pri mehaniku, ki vam bo prišel na pomoč s kolesom, postali član AMZS in takoj koristili ugodnosti, ki ga članstvo prinaša.

Vabimo vas, da ta konec tedna obiščete naš razstavni prostor v sklopu maratona Franja BTC City 2016 v ljubljanskem BTC-ju, na parkirišču nasproti hale A pri Kristalni palači. Tam bomo v soboto med 12. in 18. uro in v nedeljo med 8. in 17. uro. V nedeljo bomo že poskusno izvajali pomoč na cesti s kolesom na območju BTC-ja, za varnost in brezskrbnost pa bomo skrbeli tudi na sami trasi. V nedeljo se bosta naši dve vozili priključili kolesarjem, k njima pa bosta prisedla serviserja koles. S skupnimi močmi bomo tako skrbeli, da bo vožnja kolesarjev zares brezskrbna.Povezane vsebine:
Zapore cest ob kolesarski prireditvi Maraton Franja BTC City 2016