Odslej izbrišite kazenske točke v treh dneh

Novice

Spremenjen potek Programa izbrisa kazenskih točk


Program dodatnega usposabljanja za varno vožnjo smo od letošnjega junija naprej približali tistim kandidatom, ki želijo prostovoljno izbrisati štiri kazenske točke ali pa so na Program napoteni preko sodišča ali kontrolnega zdravstvenega pregleda. Program smo s štirih dni na željo kandidatov strnili v tri dni, tako da se ga bodo ti lažje udeležili in ne bodo porabili preveč časa z vožnjo na Vransko, če prihajajo iz bolj oddaljenih krajev.

V vsakem mesecu v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem razpišemo približno tri različne termine, v katerih dva dni Program poteka med 16. in 19. uro, tretji dan je Program malce daljši, od 12. do 20. ure, a kandidati zato tisti dan prejmejo brezplačno kosilo v Restavraciji pri Lisjaku v zgornjem nadstropju AMZS Centra varne vožnje. Kandidati po opravljenem Programu izpolnijo dolžnost, ki sta jim jo naložili sodišče ali pooblaščeni izvajalec zdravstvene dejavnosti, ali pa iz evidence prostovoljno izbrišejo zadnje štiri kazenske točke, da se izognejo odvzemu vozniškega dovoljenja. Ni zgled varne vožnje, a 18 kazenskih točk se včasih nabere prekmalu. Zato je Program dodatnega usposabljanja za varno vožnjo v treh dneh zdaj bližje kot prej.

Prijavite se lahko prek spletne prijavnice ali pokličete brezplačno telefonsko številko 080 26 36, kjer vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja in vas navdušili za vaš obisk.

 

Ključne besede


kazenske točkeizbris

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

5

Priljubljenost članka

5

Shrani

Delite s prijatelji