Čarobni dan z AMZS

Novice

To nedeljo, 28. 8. 2016, med 10. in 19. uro, vabljeni na Čarobni dan v Arboretum Volčji Potok. Poiščite AMZS Prave prijatelje, sodelujte v brezplačnih preventivno-izobraževalnih aktivnostih in prispevajte k večji varnosti v cestnem prometu. Arboretum bo odet v sončno barvo, zato si rezervirajte čas in zasijte skupaj z nami.


Obiščite čarobni svet AMZS in s sodelovanjem v brezplačnih preventivno-izobraževalnih aktivnostih prispevajte k večji varnosti v cestnem prometu. Zapeljite se po otroškem prometnem poligonu, preizkusite pijana očala in si v otroški prometni ustvarjalnici izdelajte lonček za svinčnike ali obešanko za v avto, čisto po svojem okusu. Malo starejši, a ne vedno pogumnejši, se preizkusite na simulatorju varne vožnje in simulatorju prevračanja, z AMZS inštruktorjem varne vožnje pa obogatite svoje znanje z nasveti za varno vožnjo otrok in odraslih.

Čarobni dan v ArboretumuVstopite v svet AMZS članskih ugodnosti, zapeljite en krog na simulatorju vožnje z motorjem z AMZS Pravimi prijatelji pa glasno navijajte za Tima Gajserja, svetovnega prvaka v motokrosu. Tudi na nagradno igro nismo pozabili. Sodelujte v AMZS aktivnostih, zberite 3 žige in si za povrh vsega zagotovite hrustljavo pokovko.

Za nakup družinske vstopnice v Arboretum Volčji Potok je pogoj spletna prijava.

Pri plačilu družinske vstopnice na blagajnah Arboretuma Volčji Potok ne pozabite pokazati svoje AMZS članske kartice, saj bodo vsi AMZS člani deležni popusta.

Ključne besede


DogodekotrociDružinska uraČarobni dan

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji