Konferenca ARC za še lažjo in bolj učinkovito mobilnost

Novice

ARC Europe, mednarodna mreža za pomoč na cesti, je na letošnji konferenci, ki je od 15. do 16. septembra potekala na Dunaju, pozornost namenil zlasti povezovanju in digitalizaciji storitev za člane avto klubov s ključnim ciljem, da bi s pomočjo tehnološkega napredka in številnih inovacij mobilnost postala še lažja in še bolj učinkovita.


Direktorica AMZS, d. d., Lucija Živa Sajevec, tudi podpredsednica svetovalnega odbora ARC, je srečanje ocenila kot izjemno uspešno in izpostavila, da so ARC dnevi predvsem priložnost za razpravo o novostih, dobrih praksah, poslovnih modelih in idejah.

Srečanje nam omogoča, da s kolegi iz tujine primerjamo naše storitve, hkrati pa izmenjamo mnenja o tem, kje se lahko še izboljšamo. Prenos znanja in izkušenj je tudi v naši panogi izjemno pomemben, saj si vsi želimo, da bi našim članom in drugim strankam ponudili vrhunske storitve.

ARC Europe, ki letos praznuje 25 let delovanja, je mednarodna mreža za pomoč na cesti, ki jo je leta 1991 ustanovilo osem evropskih avtomobilskih klubov: angleški AA, italijanski ACI, nemški ADAC, nizozemski ANWB, avstrijski OEAMTC, španski RACE, švicarski TCS in belgijski TCB. Članica te velike in uspešne mreže, ki zagotavlja pomoč na cesti v kar 43 evropskih državah, je tudi Avto-moto zveza Slovenije.

Ključne besede


AMZSARCamzstuji klubiARC Europe

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji