Na Olimpijskem festivalu se predstavlja tudi AMZS šport

Novice

AMZS šport se na povabilo Olimpijskega komiteja Slovenije od 23. do 24. septembra 2016 predstavlja na Olimpijskem festivalu na Kongresnem trgu v Ljubljani. Obiskovalci se bodo lahko pobliže spoznali z več kot 30 športi, se preizkusili v najrazličnejših spretnostnih izzivih, se srečali z znanimi slovenskimi športniki, dogajanje pa bodo popestrili še s pestrim spremljevalnim programom.


Na AMZS šport točki se boste lahko pobliže spoznali z moto športi – AMZS je namreč nacionalna športna panožna zveza za moto šport, kamor sodijo motokros, speedway, cestno-hitrostni motociklizem, super moto, mini moto in skuter, starodobni motociklizem, enduro, cross country in trial –, ter karting. Vrhunec sobotnega dogajanja na AMZS točki pa bo zagotovo obisk nekdanjega motokrosista Saša Kraglja, večkratnega državnega prvaka, ki se lahko pohvali tudi s številnimi uspehi v mednarodni konkurenci. S Sašem se boste lahko srečali med 14. do 18. uro.

Če vas šport (še) ni navdušil, vas bo na Kongresni trg morda privabil zanimiv spremljevalni program z Ribičem Pepetom, Čupakabrami, čarodejem in številnimi drugimi aktivnostmi.  

Vabljeni!

Več na: www.olympic.si/sport-za-vse/olimpijski-festival

 

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji