AMZS med nagrajenci projekta Trženja poslanstva

Novice

V Mestnem muzeju Ljubljana se je včeraj odvil zaključni dogodek projekta Trženje poslanstva, razvojno-izobraževalnega programa, ki povezuje podjetja, nevladne organizacije in oglaševalske agencije pri snovanju družbenoodgovornih akcij na tržni osnovi. Žirija je nagradila tudi projekt AMZS, Rdečega križa Ljubljana in agencije Digigral Prave reakcije rešujejo življenja – Bodi pripravljen – obnovitveni tečaji prve pomoči in varne vožnje s poudarkom na varnosti otrok.


V projektu je sodelovalo pet ekip. Žirija, ki so jo sestavljali Ana Praprotnik (Sava Hotels & Resorts), Špela Žorž (Grey), Goran Forbici (CNVOS), David Razboršek (Zavod Vozim) in dr. Vesna Žabkar (Ekonomska fakulteta), je razglasila kar dva zmagovalca. Poleg projekta AMZS, Rdečega križa Ljubljana in agencije Digigral še projekt Pošte Slovenije, društva Ekologi brez meja in agencije Futura DDB z naslovom Dober teden za hrano – distribucija zavržene, a še vedno kvalitetne in užitne hrane od podjetij, gostincev in trgovcev do končnih uporabnikov s ciljem, da to postane stalnica. Zmagovalni ekipi sta za nagrado prejeli brezplačno udeležbo na Slovenski marketinški konferenci in oglasna mesta podjetja Europlakat za predstavitev svojih projektnih idej. 

Poleg zmagovalnih ekip so v projektu sodelovali še ekipa Komunalnega podjetja Vrhnika, društva Smetumet in agencije SPEM, ekipa Slovenskih železnic, društva RESje in agencije arnoldvuga+ ter ekipa Zavarovalnice Maribor, društva Mladi projektni managerji in agencije Madwise.

 

Ključne besede


AMZSamzs

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji