Zamenjajte pnevmatike in pridobite popust za tečaj

Novice

Podarite pod smrekico darilni bon za tečaj varne vožnje in obdarujte izvirno.


Če se boste do konca letošnjega leta oglasili v kateri izmed poslovnih enot AMZS in opravili vulkanizersko storitev, si lahko zagotovite 10 € nižje plačilo za intenzivni ali nadaljevalni tečaj varne vožnje v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem. Akcija, ki jo lahko uveljavljate do 31. marca 2016, je odlična priložnost za nakup darilnega bona, saj se kupon lahko uveljavlja tudi za nakup bonov za vse tečaje varne vožnje, razen zakonsko predpisanih.

Če še ne veste, kaj podariti za letošnje praznike, obdarujte izven okvirjev. Podarite varnost z darilnim bonom za tečaje varne vožnje. Obdarjencu boste ponudili nepozabno izkušnjo na Vranskem in poskrbeli za njegovo varnost še naprej. Lahko pa sklenete članstvo zase ali svojemu dragemu podarite pravega prijatelja, s katerim bo varen celo leto. Pa še dodatna praznična pozornost – članski popusti in kupon se seštevata.

Za naročila darilnih bonov smo vam z veseljem na voljo na brezplačni telefonski številki 080 26 36 in na cvv@amzs.si.

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji