Okrogla miza o možnostih za razvoj avtodomarskega turizma v Sloveniji

Novice

V okviru sejma Natour Alpe-Adria 2017 je včeraj na Gospodarskem razstavišču potekala okrogla miza o možnostih za razvoj avtodomarskega turizma v Sloveniji, ki ga je organizirala Mreža postajališč za avtodome po Sloveniji. Kot govorec je iz AMZS, ki je partner omenjene Mreže, sodeloval tudi mag. Jure Kostanjšek, vodja področja varna mobilnost.


Avtodomarski turizem je v Sloveniji za zdaj še premalo izkoriščena oblika turistične ponudbe, čeprav ima naša država za to idealne možnosti. Vodilni pri projektu Mreža postajališč za avtodome po Sloveniji so menja, da bomo te možnosti v zelo kratkem času končno izkoristili, saj so številne slovenske občine pristopile k temu projektu.

Kostanjšek je AMZS predstavil kot partnerja varne mobilnosti, spregovoril o tečaju varne vožnje za avtodome, ki ga nudi AMZS Center varne vožnje na Vranskem, in o vseh storitvah AMZS, ki omogočajo lastnikom avtodomov prijetna potovanja in raziskovanja.

Projekt Mreža postajališč za avtodome po Sloveniji ima sicer za enega od ciljev ureditev 100 postajališč za avtodome po Sloveniji do konca leta 2018.  

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji