Otvoritev prenovljene enote AMZS Ptuj

Novice

Na Ptuju smo včeraj slovesno otvorili prenovljeno enoto AMZS Ptuj, ki se nahaja na Ormoški cesti 23 na Ptuj in v kateri lahko člani AMZS, pa tudi drugi vozniki in voznice opravljajo tehnične preglede, registracije, homologacije, kontrolo tahografov ali omejevalnikov hitrosti ter sklenejo ali podaljšajo članstvo v AMZS, podaljšajo veljavnost prometnega dovoljenja in sklepajo zavarovanja.


Zbrane goste so nagovorili predsednik Avto-moto zveze Slovenije Anton Breznik, direktorica AMZS, d. d., Lucija Sajevec in vodja regije Stanislav Zotlar. Predsednik AMZS je izrazil zadovoljstvo, da Avto-moto zveza Slovenije v sodelovanju z AMZS, d. d., širi svojo prisotnost po celi Sloveniji, saj so tako storitve in članske ugodnosti bliže članom.

Na Ptuju in v okolici našega najstarejšega mesta je kar nekaj zelo aktivnih avto-moto društev, zato me še posebej veseli, da bodo lahko ta društva v sodelovanju s prenovljeno poslovno enoto na Ptuju svojim članom ponudila  v njihovi neposredni bližini.

Direktorica Lucija Sajevec je ob tem izpostavila, da bodo si bodo s kakovostnim in strokovnim opravljanjem storitev še naprej prizadevali za zadovoljstvo svojih strank. K temu bodo zagotovo pripomogli tudi prijazni in gostoljubni zaposleni, na katere se lahko stranke obrnejo ne le takrat, ko pridejo v AMZS opravit storitev, temveč tudi takrat, ko rabijo »le« nasvet ali kakršno koli drugo pomoč:

Prizadevali si bomo, da tudi tukaj na Ptuju postanemo in ostanemo pravi prijatelji vseh, ki jim že ali pa jim še bomo zagotavljali vse, kar potrebujejo za varno mobilnost.

Vodja regije Zotlar pa se je med drugim zahvalil sodelavcem – v poslovni enoti AMZS Ptuj jih je zaposlenih 12, ki so tudi v času prenove poskrbeli, da je delo nemoteno potekalo, in za ves trud, ki so ga v letu dni, odkar je AMZS začel poslovati na Ptuju, vložili v to, da je enota resnično zaživela.

Otvoritev je popestril glasbeni nastop mlade talentirane pevke Kaje Kralj, po glasbenem programu pa so se obiskovalci okrepili z jedjo na žlico in posladkali s cesarskim pražencem.

  

Ključne besede


AMZSPoslovne enoteamzsPtuj

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

10

Priljubljenost članka

10

Shrani

Delite s prijatelji