Motoristi, pripravite se na novo sezono

Novice

V AMZS Centru varne vožnje na Vranskem bo v nedeljo, 2. aprila 2017, med 9. in 16. uro brezplačen dan za motoriste. AMZS inštruktorji varne vožnje bodo motoristom prikazali in jih spoznavali z veščinami varne vožnje ter z njimi delili svoje bogato znanje in izkušnje.


AMZS posveča varnosti motoristov izjemno pozornost. Kot izpostavljaBrane Legan inštruktor varne vožnje, tudi sam izkušen motorist, Brane Legan se statistika žrtev med
motoristi, smrtnih in hudo poškodovanih, na žalost spet slabša. »Policija navaja vsem znane vzroke: neprilagojena hitrost, stran in smer vožnje, izsiljevanje prednosti ... V iz leta v leto bolj cenjenih in obiskanih tečajih varne vožnje za motoriste v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem ti vozniki spoznavajo in osvajajo veščine varne vožnje, marsikateri med njimi pa se z napotki, ki lahko marsikdaj rešijo življenje, sreča na zdaj že tradicionalnem dnevu za motoriste, na katerem se zberejo ljubitelji jeklenih konjičkov na dveh kolesih iz vse Slovenije. Naša ekipa se bo tudi letos potrudila, da bomo motoriste na ta dan čim bolje pripravili na novo sezono, seveda pa je pomembno, da znanje in veščine kasneje osvojijo in nadgrajujejo na tečajih varne vožnje.«

Poleg predstavitve elementov varne vožnje bodo predstavljeni še novosti in trendi v motosvetu, mogoč bo tudi preizkus motociklov različnih proizvajalcev in zaščitne opreme, ki v primeru nesreče ublaži njene posledice.

Dogodek, ki je za udeležence brezplačen, je med motoristi vsako leto bolj priljubljen – lanskega se je udeležilo več kot 500, podpirajo pa ga tudi številni partnerji, med drugim Radio 1.

Prijavite se tu!

Preberite še nasvete inštruktorja varne vožnje Vojka  Safrana o spomladanski pripravi motorja in motorista

Ključne besede


motoristi

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji