Na 24. Avtomobilskem salonu Slovenije tudi AMZS

Novice

Na Gospodarsko razstavišče se med 27. 3. in 2. 4. 2017 po 16 letih ponovno vrača Avtomobilski salon – največja sejemska prireditev s področja avtomobilizma v Sloveniji. Tam bomo tudi mi! Poiščite nas v dvorani F, sodelujte v aktivnostih in prispevajte k večji varnosti vseh udeležencev v cestnem prometu.


Na približno 12.000 m2 površin – v vseh dvoranah Gospodarskega razstavišča ter treh dodatnih montažnih – si lahko ogledate osebna vozila, lahka tovorna vozila ter motorna kolesa in motocikle številnih svetovnih proizvajalcev in skoraj vseh blagovnih znamk, ki imajo svoje zastopnike v Sloveniji.

Na Avtomobilskem salonu se bodo predstavili tudi razstavljavci z opremo in storitvijo s področja avtomobilizma, avtomobilskega zavarovanja in financiranja nakupa, predelavo avtomobilov, avto tuninga idr.

V Tehnološkem paviljonu vas bodo seznanili s tem, kaj vse je možno v sodobnih avtomobilih kupiti, kakšno opremo, kateri tip, kolikšno varnost, koliko udobja, katere pripomočke idr.

Vstopnice so že v prodaji.

Vrsta vstopnice Cena vstopnice
Redna vstopnica (odrasli) 8,00 EUR
Vstopnica s popustom (dijaki, študenti in upokojenci) 6,00 EUR
Družinska vstopnica (2 odrasla in do 3 otroci do 16. leta starosti) 20,00 EUR
Otroci do 7. leta v spremstvu odrasle osebe brezplačen vstop

Več: www.avtomobilski-salon.si

  

Ključne besede


Družinska uraavtosalon

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji