Cene goriv odslej tudi v AMZS aplikaciji

Novice

AMZS po začetku sproščanja cen pogonskih goriv pozorno spremlja gibanje cen na trgu. Z namenom, da bi bili člani AMZS in tudi vsi drugi vozniki obveščeni o cenah, pa je aplikacijo za pametne mobilne naprave nadgradil s funkcionalnostjo, ki omogoča transparentno primerjavo cen goriv.


Cene goriv se med ponudniki in lokacijami sicer trenutno le minimalno razlikujejo, uporabniki pa v aplikaciji lahko spremljajo njihov trend. Ko bodo razlike večje, bo edinstvena funkcionalnost AMZS aplikacije nepogrešljiv sopotnik na poti, saj bodo lahko uporabniki AMZS aplikacije na ta način tudi prihranili.

AMZS aplikacija - cene gorivEna najpomembnejših funkcionalnosti AMZS aplikacije za pametne mobilne naprave je sicer obveščanje voznikov o stanju na slovesnkih cestah - njeni uporabniki na vprašanje "Kaj se dogaja na moji poti?" dobijo ažurne, točne, jasne in dostopne prometne informacije. Aplikacija, ustvarjena skladno s poslanstvom AMZS, o dogajanju na poti uporabnika opozarja glasovno in tako omogoča, da je o zastojih, policijskih kontrolah, izrednih dogodkih na cesti in drugem dogajanju na poti obveščen brez odmikanja pogleda s ceste. Članom AMZS pa omogoča še pregled ugodnosti njihovega članstva in poenostavljen sistem klica v primeru prometne nesreče ali okvare vozila. 

Uporabniki si AMZS aplikacijo, ki je brezplačna, najlažje prenesejo s poslanim SMS sporočilom, s ključno besedo AMZS na 3131.

Sicer pa AMZS v sodelovanju s tujimi avtoklubi spremlja in objavlja tudi cene goriv po evropskih državah  in na ta način voznikom svetuje ter pomaga pri načrtovanih poteh v tujini.

Več  o AMZS aplikaciji si lahko preberete na spodnji povezavi.

 

 

Ključne besede


AplikacijaPrometne informacijeAndroidiOSprometne informacije

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

189

Priljubljenost članka

189

Shrani

Delite s prijatelji