Aprilsko srečanje društva FAM v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem

Novice

AMZS Center varne vožnje na Vranskem je včeraj gostil Društvo poslovnih žensk Slovenije – FAM. Družabno srečanje s koristnimi napotki za varno vožnjo sta pod pokroviteljstvom direktorice AMZS, d. d., Lucije Sajevec vodila AMZS inštruktor varne vožnje Brane Legan in vodja AMZS Šole vožnje Manuel Pungartnik, ki sta članicam društva predstavila številne nasvete za varno vožnjo. Članice FAM so se po predavanju udeležile še praktičnega preizkusa nepogrešljivih modulov varne vožnje na poligonu. Ker je bila tema dneva Tvoja varna mobilnost, je sledil še prikaz reševanja ob prometnih nesrečah. Demonstracijo sta vodili Tina Koparić, dr. med., in Anita Štumpfl, dipl. medic. sestra iz UKC Ljubljana.


Tako program srečanja kot AMZS Center varne vožnje na Vranskem sta članice FAM navdušila. Prisrčno druženje se je tako zaključilo z obljubo, da se na Vransko še vrnejo in da na programih varne vožnje, ki jih AMZS ponuja, svoje znanje in vozniške spretnosti še nadgradijo.

Ključne besede


AMZSamzsLucija SajevecManuel PungartnikFAM

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

1

Priljubljenost članka

1

Shrani

Delite s prijatelji