AMZS prejel FIA regija I nagrado za inovativnost

Novice

Avto-moto zveza Slovenije je včeraj v Bruggeu prejela FIA regija I nagrado za inovativnost, in sicer za produkt članstvo Po meri. AMZS je namreč prvi avtomobilski klub, član FIA regija I, ki s to člansko kategorijo svojim članom omogoča, da si sami izberejo, katere prednosti AMZS članstva želijo koristiti. Nagrado je v imenu AMZS prevzela vodja AMZS članstva mag. Mateja Drobnič.

Vodja področja članstva pri AMZS mag. Mateja Drobnič z drugimi prejemniki nagrad, ACI - Italija, ACR - Romunija in ACP - Portugalska
Vodja področja članstva pri AMZS mag. Mateja Drobnič z drugimi prejemniki nagrad, ACI - Italija, ACR - Romunija in ACP - Portugalska

Glede na to, da je AMZS v FIA regiji I eden izmed manjših klubov, je tovrstna nagrada še toliko večje priznanje in, kot je izpostavil predsednik Avto-moto zveze Slovenije Anton Breznik, velika spodbuda za nadaljnje delo.

»Ponosen sem na svoje sodelavke in sodelavce in jim čestitam za opravljeno delo, katerega vrednost so prepoznali tudi naši kolegi v FIA in v drugih avtomobilskih klubih, hkrati pa se jim zahvaljujem za njihova prizadevanja, da našim članom vseskozi zagotavljajo kakovostne storitve, veliko truda pa vlagajo tudi v novosti in inovacije«

je poudaril Breznik. Vodja področja AMZS članstvo mag. Mateja Drobnič je ob tem dodala, da je produkt članstvo Po meri pika na i prenovljenih članskih kategorij, s katerimi se želi AMZS čim bolj približati željam in življenjskemu slogu svojih članov ter jim poleg pomoči na cesti ponuditi še druge storitve, ki jim bodo zagotavljale brezskrbne poti in varno mobilnost, ter dodala:

»V lanskem letu smo prenovili tudi družinsko članstvo, v letošnjem pa AMZS članstvo nagradili še s partnersko kartico Diners Club AMZS, ki združuje prednosti AMZS članstva in ugodnosti Diners Cluba«.

Thierry Willemarck, predsednik FIA Regija I in mag. Mateja Drobnič, AMZS

Thierry Willemarck, predsednik FIA Regija I in mag. Mateja Drobnič, AMZS.

Podelitev nagrad za inovativnost je bila ena izmed vrhuncev letošnjega spomladanskega srečanja FIA regija I, ki jo sestavlja 113 avtomobilskih klubov iz Evrope, Bližnjega vzhoda in Afrike, med njimi tudi Avto-moto zveza Slovenije, in združuje 38 milijonov članov.  

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji