Znana še zadnja dva finalista Najboljši za volanom

Novice

V AMZS Centru varne vožnje na Vranskem smo včeraj dobili še zadnja dva finalista, ki se bosta ta petek, 2. 6. 2017, skupaj s še osmimi drugimi zmagovalci iz prejšnjih polfinalnih izborov pomerila za laskavi naziv Najboljši za volanom. V zadnjem polfinalu sta zmagala Luka Pavelič in Tim Jerič.


Tudi tokratno, zadnje polfinalno tekmovanje je postreglo z zanimivimi obrati. Kot je izpostavil Erik Logar iz AMZS Centra varne vožnje na Vranskem:

»V zadnji polfinalni skupini je bilo kar nekaj odličnih kandidatov, ki v posameznih izzivih niso dobili skoraj nobene kazenske točke. Prednost, ki so jo dobili pri eni vaji, pa je večina hitro izgubila pri opravljanju ostalih izzivov. Tekmovanje nas vedno znova preseneti, saj ko že misliš, da po nekaj videnih vajah veš, kdo bo finalist, lahko tekmovalca ena sama vaja tako zmede, da izgubi prvo mesto. To se nam je zgodilo tudi tokrat.«

V petek bo znan najboljši mladi voznik v Sloveniji

Za laskavi naziv Najboljši za volanom se bodo že ta petek na vajah, ki smo jih v AMZS pripravili v sodelovanju s Policijo in z Rdečim križem Slovenije in ki bodo vsaj kanček zahtevnejše, kot so bile v polfinalnih izborih, pomerili: 

  • Filip Breznik, zmagovalec prvega izbora (prva skupina),
  • Žani Sladič, zmagovalec prvega izbora (druga skupina),
  • David Sekirnik, zmagovalec drugega izbora (prva skupina),
  • Amadej Stošič, zmagovalec drugega zbora (druga skupina),
  • Tejo Jehart, zmagovalec tretjega izbora (prva skupina),
  • Gašper Blažek, zmagovalec tretjega izbora (druga skupina),
  • Zoran Kelenc, zmagovalec četrtega izbora (prva skupina),
  • David Sever, zmagovalec četrtega izbora (druga skupina),
  • Luka Pavelič, zmagovalec petega izbora (prva skupina) in
  • Tim Jeršič, zmagovalec petega izbora (druga skupina).

Zmagovalec bo poleg naziva najboljšega mladega voznika v Sloveniji domov odpeljal še prvo nagrado – nov Volkswagen up! beats, s katerim bo lahko užival eno leto. Poleg Volkswagen up! beats ki ga bo prejel Najboljši za volanom, na finaliste čakajo še: za 2. mesto akcijska športna kamera Garmin Virb Ultra 30, za 3. pametna športna zapestna ura Garmin Vivosmart HR+, za 4., 5. in 6. mesti tri Petrol klub kartice z naloženimi bogatimi ugodnostmi Petrolovega programa za avto in voznika, vključno s programom sveže hrane in pijače Fresh!, za 7. celoletno zavarovanje Tujina Multitrip paket XXL z milijonskim kritjem, ter za 8., 9. in 10. mesto AMZS vrednostni bon v vrednosti 40 evrov.

Vsem desetim finalistom želimo veliko uspeha!  V AMZS Center varne vožnje na Vranskem pa vabljeni tudi gledalci in navijači, ki se boste tako lahko na lastne oči prepričali, da so naši finalisti res pravi mojstri in da bo Slovenija zagotovo dobila vrhunskega ambasadorja varne vožnje med mladimi.

 Se vidimo na Vranskem!

 

 

Ključne besede


AMZSamzsNajboljši mladi voznik SlovenijeNajboljši za volanomVranskoErik Logar

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji