Strokovna usposabljanja za kontrolorje in vodje tehničnih pregledov ter referente

Novice

AMZS d.d. v januarju in februarju 2018 organizira strokovna usposabljanja za kontrolorje in vodje tehničnih pregledov motornih in priklopnih vozil ter referente.


Obnavljanje znanj za kontrolorje in vodje tehničnih pregledov motornih in priklopnih vozil (obnova znanj na 3 leta):

  • torek, 13. 2. 2018,
  • sreda, 14. 2. 2018.

Obnavljanje znanj za referente (obnova znanj):

  • četrtek, 15. 2. 2018.

Usposabljanje za kandidate za kontrolorje in vodje tehničnih pregledov motornih in priklopnih vozil (novi):

  • od ponedeljka, 29. 1. 2018, do petka, 2. 2. 2018.

Usposabljanja bodo izvedena na AMZS d.d., PE Ljubljana Leskoškova, Leskoškova cesta 11 (bivši Interservice) s pričetkom ob 8.30 uri.

Prijave zbiramo na naslov: akademija@amzs.si, do 20. januarja 2018. Za prijavo potrebujemo izbrani termin, ime in priimek kandidata ter plačnika računa za usposabljanja. Na podlagi tega vam bomo izstavili račun za kotizacijo za posameznega udeleženca. Plačan račun je osnova za izdajo potrdila o udeležbi. Število mest je omejeno na 30 udeležencev za posamezno izvedbo. V primeru večjega števila prijav bomo razpisali dodatne termine v februarju 2018 in nove termine usposabljanj oktobra 2018.

Za termine usposabljanj za kandidate za referente nas kontaktirajte na naslov akademija@amzs.si, kjer smo vam na voljo tudi za vsa dodatna vprašanja.

AMZS Tehnični pregled AMZS Tehnični pregled AMZS Registracija vozila

Ključne besede


izobraževanjeTehnični pregledusposabljanja

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

20

Priljubljenost članka

20

Shrani

Delite s prijatelji