Partner pri izobraževanju na simulatorju Rosenbauer bo Zavarovalnica Triglav

Novice

Zanimanje za udeležbo na izobraževanju voznikov intervencijskih vozil na simulatorju intervencijske vožnje Rosenbauer je bilo tako veliko, da smo prvotni termin podaljšali do 9. februarja in s tem omogočili še več voznikom možnost usposabljanja. Izobraževalni, preventivni in varen namen izobraževanja je prepoznala Zavarovalnica Triglav, s katero bomo skupaj vsakemu gasilcu omogočili, da program opravijo po 30 evrov ugodnejši ceni.


S pomočjo simulatorja in izkušenih ter strokovno usposobljenih inštruktorjev, bodo gasilci izboljšali svoje vozniške sposobnosti, pridobili izkušnje, kako pravilno odreagirati v usodnem trenutku, hitreje in varneje intervenirali in zavarovali tako svoja življenja na interventni vožnji kot življenja vseh drugih udeležencev v prometu. Prijavilo se je že veliko število prostovoljnih in poklicnih gasilcev, ki se bodo izobraževali na Vranskem od 16. 1. do 9. 2.

V AMZS želimo skupaj z Zavarovalnico Triglav pomagati skoraj 300 gasilcem do znanja, ki zagotavlja večjo varnost vseh nas. Zavedamo se nuje izobraževanja in finančne stiske gasilcev, ki jim bo Zavarovalnica Triglav priskočila naproti s finančnim vložkom. Preventivno izobraževanje in vložek v znanje ljudi je edina pot, ki bo zagotovila manjše število nesreč, hitrejše reševanje in večjo varnost vseh nas!

Od 16. januarja do 9. februarja 2018. Ekskluzivno v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem.

 

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji