Za varnejše poti Rdečih noskov

Novice

Namesto novoletnih daril smo se v AMZS znova odločili, da nekomu, ki vrača življenjski pogum, podarimo tečaj varne vožnje v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem. Tokrat smo izbrali Rdeče noske - klovne zdravnike.


V AMZS smo se lani drugo leto zapored odločili, da namesto novoletnih daril nekomu, ki vrača življenjski pogum, omogočimo varnejše poti. Tokrat smo izbrali Društvo za pomoč trpečim in bolnim - Rdeči noski klovni zdravniki, ki obiskujejo male in malo večje bolnike v bolnišnicah po Sloveniji, jim krajšajo bolnišnične dni ter jih opogumljajo pri njihovem zdravljenju.

Rdeči noski - klovni zdravniki so se nam danes, v zimski idili AMZS Centra varne vožnje na Vranskem, pridružili na tečaju varne vožnje, ki sta ga vodila izkušena AMZS inštruktorja varne vožnje Brane Legan in Vojko Safran. In nas še enkrat več navdušili!

Ključne besede


AMZSAMZS Center varne vožnjetečaj varne vožnjeamzsdonacijavarna mobilnostbrane leganVojko SafranRdeči noskiklovni zdravnikiBrane Legan

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji