Evropska komisarka Bulc na varni vožnji

Novice

Med svojim nedavnim obiskom v Sloveniji je evropska komisarka za mobilnost in promet mag. Violeta Bulc obiskala tudi AMZS Center varne vožnje na Vranskem.


Evropsko komisarko sta v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem sprejela vodja področja varna mobilnost pri Avto-moto zvezi Slovenije mag. Jure Kostanjšek in direktorica AMZS, d. d., mag. Lucija Sajevec. S sodelavci sta ji predstavila center in programe varne vožnje, komisarka pa je opravila tudi testno vožnjo, ki jo je zelo navdušila:

Vožnja je bila izjemna izkušnja in jo priporočam vsakemu vozniku oziroma voznici. Predvsem pa je to odlično opremljen center. Verjamem, da je to smer, v katero moramo, če želimo zmanjšati število nesreč s smrtnim izidom in hudimi telesnimi poškodbami, ne le na slovenskih, temveč tudi na evropskih cestah.

Evropska komisarka je obljubila, da se bo v AMZS Center varne vožnje na Vranskem še vrnila: »S kolegom sva že preverjala urnike. Upam, da se bomo julija udeležili pravega oziroma intenzivnega tečaja varne vožnje, ne le poskusne vožnje.«

 

Ključne besede


AMZSVioleta BulcAMZS Center varne vožnjeamzsJure KostanjšekLucija Sajevecvarna mobilnostevropska komisarkaintenzivni tečaj varne vožnje

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji