Zapeljite zaposlene v varno smer

Novice

Poskrbite za varnost vaših zaposlenih že zjutraj, ko se iz varnega okolja svojega doma preselijo v avto, da se pripeljejo na delovno mesto. Večina ljudi v avtomobilu preživi vsaj uro na dan, če pa so vaši sodelavci komercialisti ali poklicni vozniki, jim avtomobil predstavlja pisarno. Kot delodajalcu vam postavljamo vprašanje: ali ste sodelavcu zagotovili enako varne pogoje dela, kot sodelavcu, ki sedi v pisarni? Še ne?


Zdaj imate v podjetju odlično priložnost, da napotite svoje zaposlene na tečaj varne vožnje in pri tem uveljavljate finančna sredstva v projektu JP ASI, ki financira programe in izobraževanje, ki so v skladu s Katalogom ukrepov za učinkovito upravljanje starejših zaposlenih. Ob zavedanju, da povprečni zaposleni prebije v avtomobilu skoraj uro na dan, je lahko varna vožnja predpogoj za uspešno delo, zmanjšanje bolniških odsotnosti kot posledica prometnih nesreč, redno vzdrževanje in skrb za tehnično ustreznost avtomobila pa pomeni prihranek časa in denarja.

Sodelavce napotite v AMZS Center varne vožnje na Vranskem, kjer bomo poskrbeli za izvrstno izkušnjo in veliko koristnega znanja, ki bo pripomoglo k večji varnosti na cestah. S tem boste opravili zlata vredno naložbo v varno mobilnost svojih zaposlenih, poleg tega pa ima AMZS dolgoletne izkušnje z izobraževanjem voznic in voznikov. Izobraževanje zaposlenih ni samo koristno in izboljšuje delovno učinkovitost ter posledično produktivnost, ampak ga lahko uporabimo tudi kot motivacijsko sredstvo. Pravilno izbrano izobraževanje, ki ponuja prave vsebine, vpliva na večjo zavzetost zaposlenih.

Za več informacij in pojasnila smo dosegljivi na telefonski številki 080 26 36 ali na e-naslovu cvv@amzs.si.

Ključne besede


AMZS Center varne vožnje na Vranskemza podjetja

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji