Kepa prijaznosti

Novice

Kepa prijaznosti je projekt, ki je povezal vse zaposlene v Skupini AMZS in je nastal v želji, da bodo druženja obrodila več prijaznosti, strpnosti, pristnih medsebojnih odnosov in bodo širila zgolj in samo dobro. Na svoji poti je Kepa prijaznosti obiskala vseh 28 enot AMZS, strokovne službe, klicni center in Avto-moto zvezo Slovenije, zaposlene pa pozivala k zapisu lepih, prijaznih in dobrih sporočil za sodelavce, prijatelje, stranke, vesolje.


V vsaki enoti je Kepa gostovala 2 dni, tretji dan je potovala. Kako oziroma na kakšen način je med enotami potovala, je bilo prepuščeno zaposlenim. Za dodaten dvig motivacije smo poskrbeli z obljubo, da bo najbolj razburljivo, zapomljivo, predvsem pa drugačno potovanje nagrajeno.

Zapisane misli so imele poleg motiviranja in širjenja dobrega znotraj in zunaj organizacije še eno prav posebno nalogo. Prav vsaka zapisana misel je namreč 1 € donacije Društvu Rdeči noski in klovnom zdravnikom, ki spodbujajo vedre misli in vlivajo pogum malim in malo večjim bolnikom v bolnišnicah po Sloveniji.

Veseli nas, da je Kepa prijaznosti projekt, ki je navdušil tudi širšo javnost in s katerim smo postali finalist programa Best of the Best 2018, ki ga je oblikovala poslovna skupnost AmCham Slovenija kot vodilo, navdih in pomoč pri prenosu novih znanj in pozitivnih poslovnih izkušenj.

Kepa prijaznosti je komisijo AmCham Best Practice Academy, poleg projektov Optikultura (Optiweb) in Sprejmeš izziv? (Petrol) v kategoriji MOTIVACIJA letos najbolj prepričala. Čeprav nam je naziv super finalist za las pobegnil, pa nas spoznanje širše javnosti, da je Kepa prijaznosti projekt, ki ni motiviral samo zaposlenih, ampak je njegov učinek spoznala tudi širša javnost, navdušuje.

Uvrstitev med finaliste je dokaz, da smo s svojim delom navdih in pomoč pri prenosu pozitivnih poslovnih izkušenj, novih znanj in idej na člane AmCham poslovne skupnosti in širše gospodarsko okolje.

Obljuba dela dolg

Z velikim veseljem vam sporočamo, da je Kepa prijaznosti na svoji poti zbrala 354 misli oz. 354 €, ki jih bomo darovali Društvu Rdeči noski. Iskrena hvala vsem zaposlenim, ki ste prispevali svojo misel, nas navdušili z zapisi in Kepi omogočili edinstvena potovanja. Velika hvala tudi vsem udeležencem dogodka Best of the Best, ki ste z zapisom lepe in prijazne misli poskrbeli, da je končna številka še malce višje. Veseli nas, da bodo klovni zdravniki svoje poslanstvo še naprej opravljali tudi zaradi nas, da so nas prijazne misli povezale in poskrbele za širjenje dobrega.

Nagrado za najboljše potovanje si je prislužila ekipa iz AMZS Ptuj, ki je Kepi prijaznosti pripravila zares edinstveno potovanje – vožnjo z starodobnikom, v njen potni list pa zapisala pravi akrostih.

AMZS Ptuj - Kepa prijaznostiKončno smo te dočakali,
Enajst + ena lepih misli ti dodali.
Potrpežljivo pri nas si sedela,
A še rajši koga si objela.
Prijatelji pravi smo postali, zato
Rade volje bi te obdržali
In še naprej te razkazovali.
Ja, to res so naše želje,
A tudi drugi radi bi okusili tvoje veselje.
Zato smo se odločili, da
Najboljši prevoz ti bomo zagotovili.
Od nas odšla boš kot kraljica,
Saj vožnja z jugecom bo prava veselica.
Tako pomahali smo ti v slovo
In te odpeljali v Rogaško Slatino.

S sodelovanjem, povezovanjem in deljenjem dobrega, smo lahko še boljši.

Potni list kepe prijaznosti

 

Ključne besede


AMZSamzsRdeči noskiKepa prijaznostiAmCham

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji