Sedite za volan zmogljivega forda in se zabavajte

Novice

V nedeljo, 17. junija 2018, bo v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem 3. Ford Performance dan, ki bo obiskovalcem ponudil brezplačni preizkus vozil znamke ford na različnih spretnostnih vajah v varnem okolju našega poligona.


V primerjavi s prvima dvema dogodkoma Ford Performance boste tokrat vsi obiskovalci lahko sedli za volan in se prepričali v svoje vozniško znanje ter ob tem spoznali zmogljivosti in vozno dinamiko Fordovih vozil na sedmih spretnostnih vajah. Na terenski vožnji s Kugo se boste lahko prepričali v delovanje inteligentnega štirikolesnega pogona in na vozniškem sedežu spoznali klenost Rangerja, z zmogljivim Mustangom boste ob pomoči »drifterja« Luke Marka Grošlja lahko drseli v ovinku in se s športnim Focusom preskusili v tekmovanju v slalomu z najnovejšo Fiesto ST, kjer bo vaš tekmec smučarski skakalec Jurij Tepeš. Strokovnjaki vas bodo podučili kako poiskati idealno linijo med vožnjo, spretnosti vrtenja volana boste dokazali na hidravlični pomični plošči ter se v Fiesti prepričali v delovanje sistema samodejnega zaviranja pred naletom. Ob tem, da bodo na voljo simulatorja vožnje s športnimi modeli znamke Ford in prevračanja ter druge oblike izobraževanja, koristne za voznika in potnike, bosta zvezdi dogodka novi Mustang V8 (450 KM) ter Fiesta ST z 200 konji.

Med obiskovalci bomo nagradili najboljše v spretnostnih vajah in ob tem vsako uro izžrebali srečneže, ki se bodo lahko na sovozniškem sedežu popeljali hiter krog z relistoma Tomažem Kaučičem in Mitjo Klemenčičem ali Fordovim ambasadorjem in najbolj drznim in veščim volana med smučarskimi skakalci in smučarji alpinci, Jurijem Tepešem.

Če pa želite sodelovati v žrebanju za Zlato karto, ki prinaša celovit voden paket omenjenih aktivnosti, se do 10. junija 2018 prijavite na spletni strani Ford Magazina, ko bomo izžrebali 20 srečnežev.

Se vidimo na Vranskem, 17. junija od 10. ure naprej!

Ključne besede


DogodekFordAMZS Center varne vožnjerallydrift

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji