Velika otvoritev novega motorično-didaktičnega igrala

Novice

Ponosni smo, da smo del največje zgodbe v Minicity Ljubljana. Novo motorično-didaktično igralo, na katerem otroci z gibanjem in plezanjem rešujejo izzive, povezane z varnostjo v cestnem prometu in katerega središče je AMZS vozilo za pomoč na cesti, boste lahko 4. oktobra spoznali in preizkusili BREZPLAČNO.


Na AMZS vozilu za pomoč na cesti lahko otroci zamenjajo kolo, preko zvočnih posnetkov in podanih navodil pa skozi samostojno igro sebe in vozilo pripravijo na varno vožnjo.

Dogodek bo potekal od 8. do 20. ure, v tem času pa se bodo zvrstile številne edinstvene in poučne aktivnosti za otroke in starše, med drugim:

  • demo predstavitve novega interaktivnega motorično-didaktičnega igrala,
  • AMZS simulator vožnje motorja,
  • kreativno-ustvarjalna delavnica na temo prometne varnosti,
  • nasveti AMZS inštruktorja varne vožnje,
  • MEGA koncert, ki ga bodo popestrili Ribič Pepe, Nipke in Trkaj.

Na dogodku boste lahko pobliže spoznali tudi AMZS Super junake, zapeli otroško prometno himno, z udeležbo v preventivno-izobraževalnih aktivnostih pa dodali svoj prispevek k večji varnosti v cestnem prometu.

Obisk velikega otvoritvenega dogodka za varno mobilnost otrok je mogoč samo s prevzemom BREZPLAČNE VSTOPNICE, ki omogoča dve uri neprekinjene zabave v Minicity Ljubljana na dan dogodka.

Svojo vstopnico prevzemite na spletni strani MiniCity Ljubljana s kodo Minicity_AMZS_11.
Koda mora biti obvezno zapisana s podčrtaji, lahko pa uporabite male ali velike tiskane črke.

AMZS in MiniCity Ljubljana

Ključne besede


otrociminicityigrala

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji