AMZS in Avant car odslej z roko v roki na poti nove kulture mobilnosti

Novice

Ponosni smo na sklenjeno zavezništvo s podjetjem Avant car, ponudnikom sistema souporabe električnih vozil Avant2Go in drugih programov kratkoročne in dolgoročne mobilnosti. Strateško sodelovanje bo pripomoglo k hitrejšemu razvoju zelene mobilnosti v Sloveniji skozi različne inovativne oblike, vključno z mikromobilnostjo.


Z zasledovanjem čiste, učinkovite in dostopne storitve bomo uporabnikom omogočili še več možnosti in svobode pri zadovoljevanju njihovih potreb po mobilnosti. Izkušnje AMZS in ozaveščevalna, izobraževalna ter varnostna vloga bodo nedvomno pripomogli k še hitrejšemu napredku kulture mobilnosti na slovenskih tleh. 

V okviru partnerskega sodelovanja sta AMZS in Avant car otvorila novo Avant2Go lokacijo pri AMZS na Dunajski 128 v Ljubljani. Ob tem je Lucija Sajevec, direktorica AMZS d.d., izpostavila:

Tri parkirna mesta za vozila souporabe sta na dosegu roke vsem, ki si želite hitre, sodobne in zelene mobilnosti. Lokacija se nahaja za zapornico, ki jo odpirate s preprostim pritiskom na »gumb« v Avant2Go aplikaciji. Prijetno souporabo v družbi Pravega prijatelja.

Ključne besede


Avant2goLucija Sajevecelektrični avtomobiliAvant carcarsharingelektromobilnost

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

16

Priljubljenost članka

16

Shrani

Delite s prijatelji