Najboljši za volanom znova rekorden

Novice

Uspešno se je zaključil prvi del letošnjega izbora Najboljši za volanom. V njem je sodelovalo 2.367 fantov in 946 deklet, skupaj 3.313 reševalcev in reševalk spletnega testa.


Letošnji izbor za najboljšega mladega voznika in najboljšo mlado voznico Slovenije je v prvem delu od 14. februarja do 24. marca 2019, ko so morali mladi za uvrstitev v praktični del tekmovanja rešiti spletni test, privabil kar 3.313 sodelujočih, kar je še več kot lani. Spletni test je rešilo 2.367 fantov in 946 deklet. V polfinale, v katerem bo AMZS v sodelovanju s Policijo in Rdečim križem Slovenije preizkusil njihovo praktično znanje, se je v vsaki kategoriji uvrstilo najboljših 50 reševalcev oziroma reševalk.

Mladi so nas znova navdušili s svojim znanjem. Med fanti jih je kar 36 test rešilo 100-odstotno pravilno, med dekleti sta bili s takšnim rezultatom dve. Prepričani smo, da bodo tudi v praktičnem delu tekmovanja pokazali in dokazali, da so mladi vrhunski vozniki in voznice,

je prvi del letošnjega izbora Najboljši za volanom ocenil mag. Jure Kostanjšek, vodja področja Varna mobilnost.

#NajboljsiZaVolanom
Polfinale bo 5. in 6. aprila 2019 v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem. 

Ključne besede


Jure KostanjšekNajboljši za volanommladi vozniki#NajboljsiZaVolanom

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji