AMZS med najboljšimi zaposlovalci

Novice

V projektu Zlata nit 2018 se je AMZS d.d. v kategoriji velikih podjetij, ob Drogi Kolinski in Krki, uvrstil med najboljše tri zaposlovalce.


AMZS d.d. je letos tretje leto zapored sodeloval v projektu medijske hiše Dnevnik Zlata nit, pri katerem na podlagi ocene kakovosti odnosa med zaposlenimi in organizacijo razglasijo najboljše zaposlovalce. Družba AMZS se je v kategoriji velikih podjetij, ob Drogi Kolinski in Krki, uvrstila med najboljše tri.

»Dobri odnosi so ključ do uspešne organizacije, zato jim posvečamo veliko pozornosti in izvajamo številne aktivnosti, katerih cilj je, da bi te odnose še krepili,« je po razglasitvi povedala direktorica AMZS d.d. Lucija Sajevec in dodala:

Ponosni na dosežen uspeh se zahvaljujemo vsem zaposlenim, da skupaj soustvarjamo zgodbo o uspehu in hkrati vabimo vse, ki bi se želeli pridružiti naši ekipi, naj spremljajo prosta delovna mesta. 

Vas zanima zaposlitev v AMZS?
Preverite prosta delovna mesta in se nam predstavite.

Ključne besede


Lucija SajevecZlata nitzaposlovanje

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji