Prenovljen portal Moj AMZS

Novice

AMZS članstvo vselej na dosegu roke.


AMZS je prenovil portal Moj AMZS, do katerega člani AMZS dostopajo prek spletne strani ali mobilne aplikacije AMZS. Portal Moj AMZS omogoča pregled in urejanje osebnih podatkov in članskih kategorij, nadzor nad družinskimi člani, ki so vključeni v članstvo, pa tudi pregled veljavnosti članstva. Na portalu Moj AMZS imajo člani na pregleden način zbrane vse prednosti in ugodnosti izbranih članskih kategorij, vidijo, katere od storitev in ugodnosti so že koristili in koliko so s tem prihranili, katere od ugodnosti so jim v letu poravnane članarine še na voljo, pa tudi, kakšni bodo njihovi prihranki, če bodo izkoristili storitve.

Enostavna nadgradnja in podaljševanje članstva

Portal Moj AMZS omogoča podaljševanje članstva in spremembo članske kategorije. Če imajo na primer člani sklenjeno članstvo Plus in želijo pred odhodom v tujino svoje članstvo nadgraditi v Premium ter si na ta način poleg pomoči na cesti in drugih prednosti zagotoviti še turistično in zdravstveno zavarovanje v tujini, lahko to odslej naredijo najhitreje in najenostavneje prek portala Moj AMZS. To lahko naredijo kadar koli med letom, za katero imajo poravnano članarino. Morebitno spremembo članske kategorije lahko prek Mojega AMZS uredijo tudi ob podaljšanju članstva.

Prijava v Moj AMZS

V Moj AMZS se člani prijavijo prek AMZS spletne strani ali prek brezplačne AMZS mobilne aplikacije, ki si jo na svoj mobilni telefon ali drugo pametno mobilno napravo najenostavneje prenesejo s poslanim sms sporočilom - s ključno besedo AMZS na številko 3131. Po uspešni prijavi bodo najprej ugledali sliko svoje članske kartice. Na njej bodo vidni podatki, kot so ime in priimek, članska številka, društvo, katerega člani so, datum začetka veljavnosti članstva in datum, do katerega članstvo velja (do kdaj imajo poravnano članarino) in do katerega lahko koristijo članske ugodnosti in storitve.

Na vrhu spletnega portala Moj AMZS je opravilna vrstica s podstranmi:

  • Moja kartica: osnovni podatki, ki se prikažejo ob vstopu v Moj AMZS;
  • Moje ugodnosti: prikažejo se ugodnosti po posameznih sklopih namembnosti:
  • Obvezno za moje vozilo: prednosti in ugodnosti članstva za vozilo člana;
  • Nepredvidljivo na poti: prednosti in ugodnosti članstva na potovanjih;
  • Akcije in ugodnosti: seznam aktualnih članskih akcij in ugodnosti pri AMZS partnerjih;
  • Moji podatki: osebni podatki člana in podatki o članstvu;
  • Moje nastavitve: soglasja, načini plačila in obveščanje člana.

Če potrebujete za registracijo in uporabo portala Moj AMZS pomoč oziroma dodatno pojasnilo, vam je vsak delovnik med 8. in 15. uro na voljo članska služba na telefonskih številkah 01 530 52 44 in 01 530 52 34 ali pa pišite na clanstvo@amzs.si. Zunaj delovnega časa so vam na voljo svetovalci v AMZS informacijskem centru na številki 01 530 53 00.

 

Ključne besede


AMZS članstvočlan AMZSMoj AMZS

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

68

Priljubljenost članka

68

Shrani

Delite s prijatelji