Luka Mežan v FIM komisiji za e-kolesa

Novice

Upravni odbor AMZS je na svoji 13. redni seji potrdil imenovanje vodje področja avto-moto šport Luke Mežana za člana komisije za e-kolesa pri mednarodni motociklistični zvezi FIM.


Upravni odbor AMZS se je 17. decembra 2019 sestal na svoji 13. redni seji. Seznanil se je z aktivnostmi AMZS, ki so na treh ključnih področjih delovanja – članstvo, varna mobilnost in avto-moto šport, potekale v času od prejšnje seje upravnega odbora (ta je bila novembra).

Upravni odbor se je seznanil s poslovanjem AMZS za obdobje I-IX/2019 in s projekcijo za obdobje do konca leta 2019 ter potrdil razpis za društva 2020. 

Upravni odbor je med pridruženi članici sprejel Društvo za organizacijo moto-športnih dogodkov 2nRace in Klub ljubiteljev moto športa MX RACE MOTOCLUB. 

Upravni odbor je potrdil imenovanje Luke Mežana, vodje področja avto-moto šport pri AMZS, za člana komisije za e-kolesa pri Mednarodni motociklistični zvezi FIM. 

Ključne besede


FIMLuka MežanUpravni odbor AMZS

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

8

Priljubljenost članka

8

Shrani

Delite s prijatelji