Vlada začasno prepovedala delovanje šolam za voznike in podaljšala veljavnost vozniških dovoljenj

Novice

O ponovnem odprtju AMZS Šole vožnje in AMZS Centra varne vožnje na Vranskem bomo obvestili prek spletne strani.


V AMZS smo že v minulih dneh z namenom preprečevanja širjenja novega koronavirusa do nadaljnjega odpovedali vse dejavnosti v AMZS Šoli vožnje in termine tečajev varne vožnje v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem. Vlada RS pa je danes, v sklopu ukrepov za zajezitev koronavirusa, izdala odlok o začasni prepovedi delovanja šol za voznike. Ta začne veljati 18. marca 2020 ob 00.00.

Navedeni odlok prepoveduje opravljanje dejavnosti usposabljanja kandidatov za voznike, izvajanje programa dodatnega usposabljanja voznikov začetnikov, programa dodatnega usposabljanja za varno vožnjo in programa izobraževanja in dodatnega usposabljanja izvajalcev programov dodatnega usposabljanja voznikov začetnikov in za varno vožnjo.

Prepoved velja do 16. aprila 2020.

Veljavnost vozniških dovoljenj, ki zaradi prepovedi potečejo med 18. marcem 2020 in 16. aprilom 2020, se podaljša do 16. maja 2020.

Zagotavljamo vam, da bomo, ko bodo razmere v povezavi z novim koronavirusom dopuščale, razpisali dovolj terminov za opravljanje programov varne vožnje in da se boste imeli možnost prijaviti na tistega, ki bo za vas najbolj ustrezen.  

Ključne besede


zdravjeAMZS Šola vožnjekoronavirusAMZS Center varne vožnje na Vra

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

73

Priljubljenost članka

73

Shrani

Delite s prijatelji