Kako v obdobju epidemije podaljšati svoje AMZS članstvo?

Novice

Članstvo lahko hitro in enostavno podaljšate od doma: prek spletne strani, z elektronskim bančnim nakazilom ali prek SEPA direktne obremenitve.


AMZS ostaja vaš Pravi prijatelj tudi v času epidemije. Pomoč na cesti zagotavljamo 24 ur na dan, vse dni v tednu, pri čemer izvajamo preventivne ukrepe za preprečevanje širjenja novega koronavirusa.

Naši mehaniki, če je le mogoče, popravijo vozilo na mestu okvare in vi lahko takoj nadaljujete svojo pot. 

Če vam v teh dneh poteče vaše AMZS članstvo, vam svetujemo, da ga podaljšate na enega od načinov, ki vam zagotavlja, da vse uredite od doma:

  • prek AMZS spletne strani je najlažja in najhitrejša možnost;
  • z elektronskim bančnim nakazilom (dopis za podaljšanje članstva s priloženim UPN boste prejeli po pošti) – plačilo prav tako uredite od doma oziroma vam ni treba na pošto, banko …;
  • prek trajnika – soglasje oziroma pooblastilo, da želite plačevati AMZS članarino prek SEPA direktne obremenitve, nam lahko pošljete po e-pošti na naslov clanstvo@amzs.si, kjer smo vam na voljo tudi za vse dodatne informacije. 

Članske ugodnosti lahko koristite še 30 dni po poteku članstva

Če vam članstva glede na izredne okoliščine ne bo uspelo pravočasno obnoviti, lahko še 30 dni po njegovem poteku koristite članske ugodnosti ob pogoju, da članstvo podaljšate na kraju okvare ali poškodbe vozila pri mehaniku, ki vam bo prišel pomagat.

Ključne besede


zdravjeAMZS članstvokoronavirus

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

13

Priljubljenost članka

13

Shrani

Delite s prijatelji