Uredite avtomobilsko zavarovanje od doma

Novice

AMZS ostaja vaš Pravi prijatelj, tudi v trenutkih, ko nas ne morete obiskati. Zato smo vam, skupaj z vašo zavarovalnico, omogočili sklenitev avtomobilskega zavarovanja na daljavo. Za vse, ki sklenete zavarovanje od doma, smo pripravili praktično darilo: brezplačno personalizirano CEWE razglednico, ki jo lahko pošljete kar z vašega telefona vašim bližnjim na dom in jih v teh dneh razveselite na poseben način.


AMZS izkušeni zavarovalni zastopniki vam nudijo strokovno pomoč, prisluhnejo vašim željam in uredijo vse potrebno za sklenitev avtomobilskega zavarovanja. Vse to na daljavo, medtem ko ste v varnem okolju s svojimi najbližjimi. 

Preverite podrobnosti ali pošljite svoja vprašanja na zavarovanje@amzs.si. Skupaj bomo našli rešitve po vaši meri in vam uredili avtomobilsko zavarovanje na daljavo.  

Darilo za vse, ki zavarujete preko spleta: CEWE razglednica z vašimi fotografijami

Vsi, ki boste avtomobilsko zavarovanje sklenili od doma, boste prejeli tudi kodo za brezplačno CEWE razglednico. Se nostalgično spominjate pisanja razglednic z morja? Sedaj lahko razglednico pošljete kar z vašega telefona - s pomočjo mobilne aplikacije CEWE Fotosvet oblikujete simpatično razglednico z vašimi fotografijami in besedilom po želji in jo pošljete na dom tistim, ki vam največ pomenijo. CEWE razglednica bo dostavljena na želeni naslov v nekaj dneh. Oglejte si podrobnosti, kako izdelati razglednico. Naši zavarovalni zastopniki vam bodo skupaj z zavarovalno polico poslali še kodo za brezplačno razglednico, ki jo vpišete v namensko okence ob naročilu.

S sklenitvijo zavarovanj na daljavo s pomočjo AMZS zastopnikov prihranite tudi čas pri opravljanju tehničnega pregleda in registracije, ko bo prepoved izvajanja preklicana.

 

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

46

Priljubljenost članka

46

Shrani

Delite s prijatelji