Zaživel je festival mobilnosti Garaža

Novice

Zaživel je festival mobilnosti Garaža, ki bo v seriji mesečnih polurnih pogovorov pretresal vprašanja o mobilnosti prihodnosti.


Raziskovalca mobilnosti Anej in Matjaž bosta mesečno gostila mlade, dijake in dijakinje, študente in vse mlade po srcu, ki jima bodo s svojimi idejami, problemi, izzivi in vizijami, poskušali približati razumevanje mobilnosti prihodnosti. Glavni namen projekta Garaža je aktivacija mladih, spodbuda k odgovornosti in krepitev zavedanja, da imajo mladi močno vlogo v svetu ter da lahko marsikaj spremenijo (na bolje).

Prva epizoda 11. junija 2020: odprto o mobilnosti prihodnosti

V prvi epizodi novega podkasta Garaža, festival mobilnosti so se pri Aneju in Matjažu parkirali trije pronicljivi mladi: Hana, Luka in Gašper. Dva sedemnajstletnika in dvajsetletnik. Vsi trije še brez izpita za avtomobil, vsi trije z različnimi željami. Gašper gre raje na potovanje, kakor da opravlja izpit za avto. Hana si avtomobila ne želi, saj bi šla rada študirat v tujino, in se ji to zdi nepraktično. Luka pa pravi, da večina mladih komaj čaka na prvi avto in izpit. Beseda prve epizode podkasta je tekla tudi o vozniških navadah in kulturi, javnem prevozu, električni mobilnosti ...

Vabljeni k poslušanju: Festival mobilnosti Garaža, podkast, 1. epizoda

 

Ključne besede


mobilnostFestival mobilnostiGaraža 2020podcast

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

19

Priljubljenost članka

19

Shrani

Delite s prijatelji