Podaljšanje veljavnosti vozniških dovoljenj

Novice

Vlada je podaljšala veljavnost vozniških vozniških dovoljenj, teoretičnega dela izpita in izkaznic o vozniških kvalifikacijah do 28. 2. 2021. To velja za dovoljenja, ki jih zaradi nezmožnosti usposabljanja trenutno ni mogoče podaljšati.


Odlok o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev neposredno potrošnikom šolam vožnje in pooblaščenim organizacijam s področja voznikov in vozil v Sloveniji, tudi AMZS Šoli vožnje in AMZS Centru varne vožnje na Vranskem, prepoveduje opravljanje nekaterih dejavnosti.

Vlada je zato veljavnost vozniških dovoljenj, teoretičnega dela izpita in izkaznic o vozniških kvalifikacijah podaljšala do 28. februarja 2021. To velja za dovoljenja, ki jim veljavnost poteče med 16. novembrom in 17. decembrom, a velja le v primerih, ko je podaljšanje dovoljenja odvisno od usposabljanj, ki jih izvajajo pooblaščene organizacije, na primer program dodatnega usposabljanja voznikov začetnikov.

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

239

Priljubljenost članka

239

Shrani

Delite s prijatelji