Najboljšega in najboljšo za volanom 2021 bomo dobili v juniju

Novice

Praktični del tekmovanja Najboljši za volanom 2021 bo predvidoma potekal v juniju - polfinalna izbora bosta 2. in 3. junija, veliki finale pa 22. junija.


Po tistem ko je bilo treba zaradi zdravstvene situacije v državi in veljavnih ukrepov vlade za zajezitev širjenja novega koronavirusa preložiti drugi del izbora Najboljši za volanom 2021, so predvideni novi termini izvedbe polfinala in finala izbora:

  • polfinale: 2. in 3. junij 2021
  • finale: 22. junij 2021

Vsi, ki so se uvrstili v praktični del, bodo v prihodnjih tednih obveščeni o natančnem terminu, kdaj se bodo v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem pomerili za vstopnico v veliki finale.

Praktični del izbora bo izveden v skladu s priporočili pristojnih institucij za preprečevanje širjenja novega koronavirusa.

Bon za 8 € za AMZS članstvo velja do 31. maja 2021

Do vključno 31. maja 2021 lahko v katerem koli AMZS centru po Sloveniji ali v AMZS članski točki na Dunajski 128 v Ljubljani reševalci spletnega testa unovčijo bon za 8 € za AMZS članstvo, ki so ga prejeli na e-naslove. Unovčiti ga je mogoče za sledeče pakete: Osnovno, Plus ali Premium.

Ključne besede


mladi voznikitekmovanjekoronavirusNajboljši za volanom 2021obvestilo

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

14

Priljubljenost članka

14

Shrani

Delite s prijatelji